Demirören: "UEFA baskı yaparsa işler değişir!"

Sayın demirören başkan olunca nasıl da yumruğunu vurdu masaya ama. Biliyorsunuz olayı çözüp, türk futbolunu toz pembe hayallerine kavuşturdu kendisi.

Başa gelir gelmez, 100 yılın en büyük skandalı vardı gündemde. Hemen olaya el atıp "şike mi? O da ne? Yok ki? Hem daha önemli işlerimiz var altyapı falan. Boşverelim şikeyi" manevrasıyla kendince ve federasyonunca bitiriverdi dertleri. Sonra da çıkıp, nasıl bitirdim ama, çok pis bitirdim yalnız olayları diye haklı bir gurur yaşamış ve yaşatmıştı.

Arada uefa bu iki rezil takımı 2 ve 1 yıl ile şutladı avrupadan ama bunda Yıldırım Başkan'ın suçu yok. suç, hiçbir şey yokmuş gibi davranmayan uefada. Nasıl adamlar yönetiyor bu uefa'yı anlamıyorum ki?

Kaldı ki, büyük başkan; gerekirse avrupaya gitmeyiz 3-5 yıl derken nerden bilebilirdi ki şu can düşmanı ve sinsi Galatasaray'ın cl de çeyrek final yapacağını. Ama madem yaptılar bunda benim emeğim var deyip teşekkür beklemek en doğal hakkıydı Demirören Bey'in.

Onun gibisi bence bir daha gelmeyecek.

Başkanım yargıtay onayladı ne diyorsunuz?

-onayladı da bana mı onayladı? Onların Aziz beyefendi hazretleri ile olan meseleleri. Yani öyle bir soruyonuz ki, gören de sanacak Aziz beyefendi hazretleri takımı etkilemiş. Takımı puan kazansın diye maç ayarlamış! O kendine yapmış. Var onun öyle şakaları, biliyom ben.

Ama efendim?

-hadi canım hadi, bak tesis açtık onla ilgilen biraz.

Kendisi kupada yedek kadrolar ile oynayan kulüpleri de eleştirmiş ayrıca.

Sözün bittiği yer sanırım.

Galatasaray hariç olmayan Türk futbolunun başına:

Güven

Özveri

Tecrübe si olan babasının satın aldığı kolej olmasa gabi olarak hayatını idame ettirecek böyle bir tüp kafalıyı nereden bulacaktık.Babası olmasın bu benzin istasyonunda otagaz bile dolduramaz.

Kanaatim odur ki,

Ceza vermemek için mahkemeyi bekliyoruz diyen Mehmet Ali Aydınlar daha onurluydu.

Uefa'dan gelen kararı, herkesten habersiz, ilk olarak Rıdvan ve Aykutla istişare eden, Rıdvan'ın düşürme! demesiyle karar alan Mehmet Ali Aydınlar daha insaflıydı.

Başka çıkar yol kalmayınca küme düşürmeyi öngören maddeyi değiştirmeye çalışan Mehmet Ali Aydınlar daha gururluydu.

Ya da.. dur.. şimdi bakınca.. bunların ikisi de aynı malzemeden. Al birini sür diğerine. Kıvılcım çıksın.

Maa dallamasıda tarihe, feneri düşüren başkan olarak geçmek istemediğinden istifa etti.Bu Lavuk bakalım nasıl kaçacak.

Zaten seçim olmuyor ki.

Ülkenin en güçlü insanı ne deyse o oluyor

o da doğru.. padişahımız atıyor tff başkanlarını. ama yakında demiroren'le işi bitecek ve yeni kuklasını bulacak. işte o yüzden sordum , ne zaman bu göstermelik seçim

OOO adam biliyor UEFA baski yapacagini, simdiden zanlilari alistirmaya calisiyor :D Senden de kurtulsak da 40 gün 40 gece bayram olsa

bence hafiften cınlatmıslardır bi yerlerden kulaklarına bişeyler gelmiştir yoksa durduk yere niye boyle bi cumle kursun.zaten bu 2-3 ayda bişey oldu oldu ondan sorna hicbişey olmaz artık.

antu da bu habere sadece 2 mesaj yazilmiş. kafayi kuma gömmeyi seviyorlar.

Önceleri mahkeme kararını beklemek lazım şeklinde sürekli ortada gezinen tipler şimdileri mahkeme karalarının federasyonu etkilemediğinden bahsediyorlar. Adaletine tükürdüğümün Türkiyesi.

Ülkenin cumhurbaşkanı, başbakanı 360 derece donuyor bu mu dönmeyecek? Uefa gelse de hoplatsa sizi ne var..

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Geri
Üst Alt