GSC Portal Demirören: "Yabancı futbolcular Türk futboluna zarar veriyor"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
22182.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören: Yabancı futbolcular Türk futboluna zarar veriyor

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mal adam, turklerde burada aldiklari paralari yurt disinda alamaz.

"Türk futbol seviyesinin altında, büyük paralar verilmş yapancılar var."

Ey tüpçü.... Yerli oyuncuların fiyatlarından haberin varmı.

Demirören senin sahibin olacak o zübükten nefret ediyorum. Sana karşı hissim yok, sen sahibinle birlikte defolacak bir hiçsin.

Sahibine gelince, ülkenin anasını öptü ama hala en üst köşede oturabiliyor. Midem bulanıyor.

Şu anda Türkiye'de 120 tane yabancı futbolcu var, Avrupa'da oynayacak 5 oyuncu saysanıza.

Şurada birisi diyemedi mi Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, Bruma ananın nikahı mı diye.

S.siz ne anliyorsun sen futboldan hiyar yaw şrefsiz hala konusuyor ya deli oluyorum.

Muslera,melo.sneijder,diego.alves,sow,cardozo,dembaba,bruma,telles simdi git burdan

Küfür yazip siliyorum durmadan. Bu yorum'u gönderdim simdi.

Q7, Simao, Guti, Ernst, Fernandes, Zapatocny, Sivok, Holosko, Almeida, Hilbert, Fink, Tabata. Defol git şimdi tüp kafalı hayvan.

Kulüpler Birliği ile oturduk, konuştuk bu kararı aldık. Bu sene bitiyor diye biliyorum, oturacağız yine karar alacağız.

Hmm enteresan. Neden acaba nasıl bitiyor. Fener avrupaya gidiyor diyemiyor da. Yatacak yeriniz yok. Ettiniz futbolun içine

türk futboluna sen ve aga babalarindan cok zarar veren mi var lan allahin tüpcüsü.

"Türk futbol seviyesinin altında, büyük paralar verilmş yapancılar var."

Ey tüpçü.... Yerli oyuncuların fiyatlarından haberin varmı.
bunun baş sebebi bu adam değil mi daha birkaç yıl önce yanılmıyorsan q7 yi aldıklarında artık yabancı sınırının olmaması gerekiyor diyordu. beter olsun futbolunuz..

Ulan Turkiyeye yabanci sinirlamasi getirmissin avrupada oynayabilecek oyuncu mu var diyorsun. Buralara kimler geldi kimler gitti bu uzayda mi yasiyor. Senin yuzunden Drogba,Riera,Amrabat gibi oyuncularimizi kaybettik.

Yerli futbolcu 1 tane avrupada oynar mi? Birak avrupayi burda bile oynayamiyor. Yerli futbolcular burda aldigi paranin 10 da 1 ini alabilir mi?

Beyni olmayan adam Türk Futblunu yönetiyor. Birde size sordum cevap veremediniz diyor. Bu şahisa cevap veremeyen daha cahil.

Geri
Üst Alt