Bu gidişle Sneijder Drogba gibi adamları artık bir daha rüyamızda görürüz.
I am the one who knocks!
Amaç o zaten. Yerlilerin fiyatı daha da artsın. Tarık'a 7 çok derken onlar az buluyor ve 10-12 olsun.
Ha Tarık bu fiyatı eder etmez zaten onlar bunu düşünmüyor.Peki sonra?
Kulüp yöneticileri cukkalamaya devam etsin. Eh tabi. Kulüp yöneticileri yiyecekte TFF ciler eş...kmi onlar yemiyecek mi.
Zaten amaç ta " Biz daha fazla yiyelim "kavgası
Futbolseveri daha küçük başarılara alıştırmak. Accık bir başarıda " He he he gördünüz mü. Nasıl başardık" havası yaratmak. Böyle bir kısır döngü.
Peki olması gereken bu mu? Tabiki değil. Olması gereken daha büyük bir başarıyı hedeflemek.
Şöyle anlatayım: Bir Ferrari, Bir Linea ve bir Şahin düşünün. 3 üde yolda gidiyor. Ama sen hız sınırını max 70 km koyarsan Şahin ile Ferrari arasında fark kalır mı.
Tabi ki kalmaz. Böylece Şahin hala değerini korur. Daha doğrusu arasındaki fark belli olmaz.Böylece hala Şahin'ini yüksek fiyatla satabilirsin.Piyasası devam eder.
Hala Şahinden ekmek yenmeye devam eder. O zaman da dediğin gibi millet neden Ferrari alsın ki. Nasılsa bir hayrını göremeyeceksin.
Yani ben Ferrari'yi yabancı oyuncu, hız sınırını ise yabancı kısıtlaması olarak görüyorum. Uzattım ama özür dilerim.