Demirören: "Yabancı sınırının bana göre artık kalkması lazım."

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan

yeteraq.jpg

Yildirim Demirören 2011 yilinda Besiktas JK Baskani olarak bir Röportaj'de aynen su ifadeler kullanmis:

Yildirim Demirören: (2011)

" Yabancı sınırının bana göre artık kalkması lazım. Ama muhakkak altyapıdan en az bir en fazla 3 oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkma mecburiyetinin konulması lazım. Türkiye, AB'ye adım adım yaklaşan bir ülke. Zaten muhakkak Avrupa Birliği vatandaşlarının Türk vatandaşları gibi Türkiye'de oynatılması olacak. Türk oyuncular Avrupa'da AB statüsünde oynayacaklarsa, çok yakında AB oyuncuları Türkiye'ye geldiklerinde Türk statüsünde oynamaya hak kazanacak"

Kaynak: Demirören: Yabancı sınırlaması kalksın - İHA

....................

Yildirim Demirören: (2014)

Simdi 3 Yil sonra bu kez TFF Baskani olarak tam tersine söylüyor:

"Türkiye, AB ülkesi değil. AB üyesi, kendi ülkesine gelmiş bir oyuncuyu AB statüsüne sokabilir. Ancak AB üyesi olmayan Türkiye, dışardan gelen bir oyuncuyu AB statüsüne dahil edemez. Yarın Afrikalılar çıkar, müslüman ülkeler çıkar 'Bize de bu hakkı tanıyın' der. AB statüsü teklifini geri çevirdik. Türk futboluna hayırlı olsun. Aldığımız kararın sonuna kadar arkasında duracağız."

"Bu sene 6 yabancı sahada veya kulübede, 4 yabancı tribünde devam edecektir. Kulüplerimiz Avrupa'da zaten 10 yabancıyla oynayabiliyorlar. Bunun için sorun yok. Geçen seneye baktığımızda çoğu kulübümüzün 4 oyuncusu yine tribündeydi. Ancak bir gerçek var ki geçen sezon Türkiye Ligi ortalamasında sahada süre olarak bulunan yabancı sayısı 4,6'dır. İkincisi, maalesef FIFA'da 289 dosyayla Türkiye, Avrupa'da dava bakımından birinci sıradadır. Yabancı sayısı ne kadar fazla olursa olsun milli takıma başarılı yansımadığına inandığımızdan bu kararımızın sonuna kadar arkasındayız."

Kaynak: Yıldırım Demirören yabancı sayısındaki son kararı açıkladı! - Milliyet Haber

3 Yil icinde ne degisti ? Bu Adam bilerek Galatasaray'ın ve Türk Futbolun önüne kesiyor! Baska Aciklamasi yok..

Bu adamın Federasyon başkanlığı yaptığına inanıyor musunuz ?

Fenerbahçe lobisi ve devlet öyle istiyor...Demirören sadece bir piyon..

badem bıyıklı şebelek müslüman futbolcular da eşit kazansın istiyor kafa yapısı bu yönde çünkü.

Meymenetsiz .

Şimdi Galatasaray'ın işleri bir bozulsun, öyle para pul mevzuları ve sportif başarısızlıklar gelsin bak o zaman tüm açıklamalar " Yabancı sınırlaması kalkacak" diye değişiyor.

Mevzunun Türk Futbolunun menfaati olmadığını kundaktaki çocuk bile biliyor... Ama bunlar bizi bu kadar saf sanacak kadar salak işte...

agir küfür ederdim bu haysiyetsize ama forum kurallari belimizi büküyor...

Başlığı görünce bugün öyle bir açıklama yaptı zannetim. Ula hayırsızlar heyecanlandırdınız

Yabancı sınırının kalkmasının istenmemesinn tek sebebi biziz alıp başımızı gidecez diye korkuyolar bu yüzden bu şekilde davranıyolar.

sicayim milli takiminiza be allah belasini versin su milli takiminizin. bundan sonra kimle oynarsa hep rakibini destekleyecem- ki zaten oyle yapiyom.

daha tarihinizde ingiltereye gol atamamissiniz futbol bulunali 200 sene olmus hala ingiltereye gol atamamissiniz. bu kafaylada atamazsiniz. tanri tr milli takiminin karsisindaki milli takimlarin yardimcisi olsun. gelen gecen koysun bunlara her zaman oldugu gibi.

Herkeste bir küfür ederdim ama... durumu var. Yok mu bir fedai ağız dolusu küfredip hislere tercüman olacak..

En kötü 6+2 için baskı yapılmalı artık.

Tapatalk

Geri
Üst Alt