Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 26.843
- 14.675
- 2.248
Kus mu varmis forumda
Benim tahminim en az 10 tane vardır bizim forumda ve bir iki tanesi sürekli de yazıyordur. Son maçta yine şampiyonluğu kaybettiklerinde ortaya çıkarlar zaten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kus mu varmis forumda
city satısa cıkarırsa, fb bneligine basar parayı alır. demedi demeyin.
Keşke bizde kalsa ama çok zor bu yönetim ile
Benim tahminim en az 10 tane vardır bizim forumda ve bir iki tanesi sürekli de yazıyordur. Son maçta yine şampiyonluğu kaybettiklerinde ortaya çıkarlar zaten![]()
Ne yapip edip pozisyon bilgisini gelistirmesi gerekiyor; ki zaten City de mac oynasin pozisyon bilgisi gelissin diye 2 senedir kiraya veriyor. Su an pek gelistigini soyleyemem, seneye de kiralik vermek isteyeceklerinden hic suphem yok.
1-2 sene daha gelistiremezse yalniz "atletik ama zayif pozisyon bilgisi olan stoperler" kervanina katilir. O zaman da ust duzey takimlari ruyasinda gorur.
Tabii pozisyon ogrenilebilir bir sey, atletiklik buyuk olcude dogustan. Bu yuzden kariyerinin sonuna kadar kiymetli bi oyuncu olacaktir.
City'deki bütün kalan oyuncular seneye pozisyon bilgisini sıfırdan öğrenecek zaten. Bu adam tam Guardiola adamı, geriden iyi top çıkarabilen ayağına hakim adam. 11 olmasa da rotasyona alır bence, üstüne bi bardak su içebiliriz.
Asil suphem kis transfer donemi bi adam vardi kafayi forumdan bi uyeye (senin Hakan galiba) takan, bir suru hesabi vardi surekli nobete girip kufur edip banlaniyordu.
Adam o kadar tirlatmisti ki biz benitezi izlemek icin independiente maci linkine gittigimizde bi gece chat roomdan kufur falan etmisti. Oraya kadar takip etmis yani degisik herif.
Ben onun hesaplarindan biri mi acaba diyorum.
Zannetmiyorum. Üslupları benzemiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. Stoper pozisyonunu bilen birine yeni kuruluşu öğretmek başka stoper pozisyonunu bilmeyen birine öğretmek başka. Guardiola topa vurmayı, gerideyken nerde duracağını falan öğretmeyecek kimseye. Pozisyonunu bilen oyunculara dizilişle ilgili düzenlemeler yapacak.
2. Denayer'de ışık olsa da bi faydasını göremedik, üstüne bi bardak su içmek deyimi Denayer için geçerli değil kanımca. O dediğin Ribery için geçerliydi![]()
[/B]
Onları da öğretecek, defansta yanındaki adam nerdeyken kendisi nerde duracak, alan savunmasını nasıl ve nerde yapacak, topa nasıl vuracak, hepsini öğretecek. Bütün oyuncuların oyunun kimin nerde duracağını öğretecek, pozisyon oyunu öğretmek için özel sahalar yaptırtıyor ve antremanları o sahalarda yaptırıyor, Bayern'de de yaptırmıştı Barcelona'da da yaptırmış. Bu sahaları Bayern'de kendi yaptırtmıştı, seneye sökecekmiş Bayern.
Bu adamın bi de kitabı çıkmıştı Pep Confidential diye, o kitapta Javi Martinez ve Dante'ye günlerce defansta nerde duracaklarını ve alan savunmasında ne yapacaklarını çalıştırdığıyla alakalı bir bölüm vardı.
Düzgün kullanamadık iyi bi takımda daha iyi kullanırdık kanımca, ne takım vardı bu sene ne düzeni.
Demek istediğim şu: Adam Javi Martinez'e, Dante'ye öğretiyor; gidip de Servet'e öğretmiyor. Yani Öğretmekten çok bilgisini modifiye etmek desek daha doğru olur.
Fayda konusuna gelince. Aynı görüşteyiz de farklı tarafından yorumluyoruz. Evet bizim için doğru oyuncu değildi / Evet onun için doğru takım değildik; sonuç olarak Galatasaray açısından "faydalanamadık". Oyuncu açısından da "lanet olsun keşke Celtic'e tekrar gitseydim."![]()
Bilgisini modifiye etmiyor, "hiçbibok bilmiyorsun, bildiğini sandığın herşeyi unut, futbola bugün sıfırdan başlıyorsun" diye öğretiyor, kitabında var yahu, Javi Martinez uzun süre alışamamış bunun pozisyon savunmasına mesela, hep hata yapıyormuş. Bence Guardiola'nın kalemi bu adam, hele farklı pozisyonlarda da oynayabiliyor.
Fayda konusuna gelince. Aynı görüşteyiz de farklı tarafından yorumluyoruz. Evet bizim için doğru oyuncu değildi / Evet onun için doğru takım değildik; sonuç olarak Galatasaray açısından "faydalanamadık". Oyuncu açısından da "lanet olsun keşke Celtic'e tekrar gitseydim."![]()
Bu yönetimle ne alakası var, taktınız yönetime.. Oyuncu Guardiola'yla çalışmak istiyor, Guardiola beğenirse iki Ünal Aysal olsa alamaz.
İkincisi için: Benle aynı şeyi söylemiş oluyorsun çünkü artık Terim'in takımı değiliz(keşke olsaydık, inşallah bi daha oluruz). Bi yanında Ujfa, bi yanında Eboue, önünde de Melo yok.