Denayer ve Ozan Kabak İhtimalleri

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Yuksek satislar yapacağimiz aşikar,stoper konusunu sizce ne sekilde halletmeliyiz?kimleri uygun goruyosunuz?Isik kaan ve emin bayram fiziksel olarak muthis durumda,topla munasebetleri de iyi.Yedek icin veya ilk 11e koyma düşüncesi olur mu torrentin?

Denayer'i isterim ama Ozan Kabak patladi gibi, pek umidim yok ondan sirf Turk diye istemek ne kadar dogru o da ayri bir konu.

Ama Denayer cok maas istiyormus onu alamayiz gibi.

denayer'in maaşının yüksek olduğu söyleniyordu. öyle ise o iş olmaz. bir de her ne kadar bizi sevmiş olsa da lyon'dan bu yaşta buraya gelmek kariyerinde geriye adım atmak gibi olur. üstelik avrupada da olmayacağız seneye.

ama ozan'ın yolunun yakın zamanda bize düşeceğini düşünüyorum. iyi gitmiyor şu anda.

Ozani Bundesligaya cikamazlarsa ucuza yollarlar herhalde. 3 milyon brüt maasi var diyor alman basini.

4-5e satarlar belki. Gazprom bunalar baya para veriyordu. Yeni sponsor o kadar vermiyor. Satmaya mecbur kalirlar

Ozan Kabak Türkiye'ye tekrar gelmeyi gururuna yediremez.Fransa'nın küme düşeceğini sağır sultanın bile duyduğu takıma gider, buraya gelmez.Vizyonsuz evladımız.Aslında psikolojik olarak ona en iyi biz gelirdik, hem hatalarına tahammül edilir hem de konfor alanında bildiği sevildiği bir yerde kendine gelirdi.

Yazın mutlaka yoklarız diye düşünüyorum.

Almanya ve İngiltere görmüş Ozan buraya gelse en iyisi olur. Denayer ise bence gelir. Parayı sorun yapacağını düşünmüyorum.

Ozani Bundesligaya cikamazlarsa ucuza yollarlar herhalde. 3 milyon brüt maasi var diyor alman basini.

4-5e satarlar belki. Gazprom bunalar baya para veriyordu. Yeni sponsor o kadar vermiyor. Satmaya mecbur kalirlar

Hertha ile Suat Serdar yine küme düşecek. Onun performansı nasıldı? Yabancı sayılıyor ama lobiyle yerli saydırabiliriz belki. Geçen sene 8’e aldılar, 6-7’ye bırakırlar herhalde.

yerli oyuncu kontenjanı en kötü takımız lakin ondan önce hoca işini halletmeliyiz

Ozan Kabak yerine Emin Bayram'ı kazanalım. Özellikle Alpaslan, Semih Kaya gibi bitik adamları yedekte tutmaktansa Emin Bayram olsun kulübe de, arada oynasın. Ozan Kabak zaten eskisi gibi değil.

Denayer'i banko almamız lazım o net.

Türk olarak Ozan Kabak ya da Kaan Ayhan ikilisinden en az birini almamız lazım. Farz gibi bir şey bu.

Korkunc bisey bu ozan tam bi canavar

Galatasaray'da defans Kabak tadı verdi
tumblr_n4eoq17wNF1qlo5cpo2_250.gif

Geri
Üst Alt