deniz soydan

Chopper'daki şu sahne bana hep bacısı tarafından defalarca bıçaklanan Enver Paşa'yı anımsatır...

Bu deniz soydana güvenmeyin benzer bir sorun olabilir...Defahatle sizi bıçaklayacaktır...Kendisini engellediğimden yazdıklarını göremiyorum ondan aleni başlığına yazıyorum

Dont be so naive

merakimdan soruyorum ugur denen arkadasin isminin yaninda neden sari tacli adam ikonu var?

mahir kahvecide ayrica OP yaziyor forum yoneticileri miEkli dosyayı görüntüle 25197

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uğur Bey’in bir sayfada yetkisi vardır. O yüzden taç işareti var. Benim ismimin yanındaki OP un ne olduğunu sana özel anlatırım. Zirve ayarlayalım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

merakimdan soruyorum ugur denen arkadasin isminin yaninda neden sari tacli adam ikonu var?

mahir kahvecide ayrica OP yaziyor forum yoneticileri mi

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

OP = Original Poster = Ilk mesaj atan kisi, konuyu baslatan kisi

Tac ise tag, yonetim ve yetkilerle alakali ama Ugur Guzel yonetici degil, bazi basliklarda yetkileri var, kendisi kulubun icinden duyum aldigi icin bazi basliklarda yetkisi var diye biliyorum (camiadan duyumlar gibi)

OP = Original Poster = Ilk mesaj atan kisi, konuyu baslatan kisi

Tac ise tag, yonetim ve yetkilerle alakali ama Ugur Guzel yonetici degil, bazi basliklarda yetkileri var, kendisi kulubun icinden duyum aldigi icin bazi basliklarda yetkisi var diye biliyorum (camiadan duyumlar gibi)
Bu arada bu bilgileri ilk kez duyuyorum sanırım mobil kullanıyorsunuz ? :asd: biz mücahit piyadeyiz anlamayız o işlerden hürmetler

Chopper'daki şu sahne bana hep bacısı tarafından defalarca bıçaklanan Enver Paşa'yı anımsatır...

Bu deniz soydana güvenmeyin benzer bir sorun olabilir...Defahatle sizi bıçaklayacaktır...Kendisini engellediğimden yazdıklarını göremiyorum ondan aleni başlığına yazıyorum

Dont be so naive

Rahat birak adami :D fazla dayanamaz zaten lig baslayinca ortalik karisacak.

Mustafa Bey, 2-3 gündür forumu pek takip edemedim. Soy isminizi Kahveci yaparak günde 5 litre alkol tükettiğinizi gizleyemezsiniz. Biz sizin viskici en kötü martinici olduğunuzu biliyoruz. O yüzden Mahir Kahveci'yi silip isminizi Ersen Martinici yapın lütfen, çünkü burası gerçekçi bir forum. Avatar olarak da Nihat Kahveci yerine bunu kullanabilirsiniz:

11755.jpg

Geri
Üst Alt