- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
SA.Nevizade o dönemlerde değildi yav. Kuran benim zaten, benden önce olamaz
2012-2014 falan
O dönemden kalan pek kimse yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SA.Nevizade o dönemlerde değildi yav. Kuran benim zaten, benden önce olamaz
2012-2014 falan
Nevizade o dönemlerde değildi yav. Kuran benim zaten, benden önce olamaz
2012-2014 falan
Yaradan sormayacak mi bombos bir konu acip sayfalarca goy goy dönmüs
Ben modken sen teknik ekipteydin o dönemi mi diyorsunBen Oğuz Serdar dönemi mod olmustum sadece yönetici forumu vardı dediğin gibi
Gerçi O.S dönemi oluyor mu o zamanlar emin değilim
Antu (yönetim)Forumdaki ayarlarımı nasıl düzenleyebilirim ? Aşırı bir bildirim geliyor hem mail olarak hemde mobile uygulamada
Galatasaraylı olsan otomatik düzelir ama fenerlisin işte.Forumdaki ayarlarımı nasıl düzenleyebilirim ? Aşırı bir bildirim geliyor hem mail olarak hemde mobile uygulamada
mobil uygulamada ve forumda profil altında ayarlar sekmesinde bildirim kısmındaki tikleri kaldır , email ile uyarıyı da kaldır düzelir.Forumdaki ayarlarımı nasıl düzenleyebilirim ? Aşırı bir bildirim geliyor hem mail olarak hemde mobile uygulamada
mobil uygulamada ve forumda profil altında ayarlar sekmesinde bildirim kısmındaki tikleri kaldır , email ile uyarıyı da kaldır düzelir.
Sağolun problem giderildimobil uygulamada ve forumda profil altında ayarlar sekmesinde bildirim kısmındaki tikleri kaldır , email ile uyarıyı da kaldır düzelir.
Ben modken sen teknik ekipteydin o dönemi mi diyorsun
selim soydan'a bikac sorum var
aziz yıldırım hk. düşüncelerin neler? detaylı yazarsan sevinirim. paralı köpekler çıkışı için ne düşünüyosun? alakan var mı bahsi geçen paralı köpekler ile.
sevgiler.