Deniz Türüç Resmen Fenerbahçe'de!

Gerçi diğer yandan düşününce iyi de oldu. Deniz, Fatih Hocamı severdi, Fatih Hocam da onu severdi. Sırf Fatih Hocamın olması müsebbibiyle bile bize imza atması, ŞL şansını kullanması gerekirdi. Fatih Hocamın kendisine uygun gördüğü maaşı kabul etmeyip, 3-5 kuruş fazla parayı tercih etmesi de onun ayıbı.

Keyfi bilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 milyon çok iyi rakam.. bu paraya bize gelmesini isterdim doğrusu

Bu çöpe verilen paranın yarısını Eskişehir'e ver canavar gibi genç Mehmet ozcani al sahada yürüyen değil basan oyuncun olsun

Bu salaklarin takimi beni hic korkutmuyor... Gecen sene sirf Valbuena denen cuce var diye bile tirsiyordum. ilk 4. zor girerler bu sene.

Bu salaklarin takimi beni hic korkutmuyor... Gecen sene sirf Valbuena denen cuce var diye bile tirsiyordum. ilk 4. zor girerler bu sene.

bende deniz türücün valbuena rolünü üstlenebilecegini düsünüyorum (bence valbuena daha kaliteliydi). oyun icerisinde pek etkili olmazsa bile, duran toplardan gol bulma ihtimalleri artti bence

Türkiye‘de 1 topcu var kaptirdigimiza cok üzüldügüm, o da Ilhan Mansiz.

Tümer Metin ve Emre b‘nin geri dönüsü olsa idi, onlar da damga vurabilirlerdi.

1564851767558.png

Fenerbahçe ,26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Erol Bedir, "Gerçekten Deniz Türüç'ü isteyen varsa, bizimle anlaşmaya varmadan da alıp götürebilir. Deniz'in çıkış opsiyonu 10 Milyon Avro.
2 milyon euro fenerbahce de

Yılmaz Bal, Galatasaray’ın 2.5 milyon euro artı takasta bir oyuncu önerdiğini, ancak kendilerinin 10 milyon euro talep ettiğini söyledi.

3,5 milyon euro fenerbahce de

Bu iki topcuyu gercekten hic istemedim ama fenerbahce ya sahtekarlik yapip masa altindan para veriyor , yada anadolu takimlari baskanlari fenerbahceyi yapiyor. Cunku bizden istenilen fiyatlara bakin birde fenere transfer olduklari fiyatlara.

Çöpün mızmızın çenesi ayağından fazla çalışan gevşeğin önde gideni..

Allah korudu.. bu gibi oyuncular başarı getirmez..

Valbuena
Soldado
Ayew
Slimani
Benzia
Skrtel
Eljif

Vedat
Gary
Kruze
Deniz
Allahyar
Altay
EmreB

7 giden 7 gelen
Ya yeni oyuncu mutlaka yeni heyecan demek kabul ama, geçen sene neredeyse küme düşecek bir fb'den, bizim 2012 revizyonu gibi (Melo Selçuk Ujfa Eboue Elmander Muslera Riera) ilk onbire 7-8 üst düzey kendini kanıtlamış, Avrupa liglerinden transferler beklerdim.
Geçen sene küme düşmekten son anda kurtulan bir kadroya göre totalde 1-2 gömlek ilerleme var ama şampiyonluk için kesinlikle yeterli değil.

Valbuena
Soldado
Ayew
Slimani
Benzia
Skrtel
Eljif

Vedat
Gary
Kruze
Deniz
Allahyar
Altay
EmreB

7 giden 7 gelen
Ya yeni oyuncu mutlaka yeni heyecan demek kabul ama, geçen sene neredeyse küme düşecek bir fb'den, bizim 2012 revizyonu gibi (Melo Selçuk Ujfa Eboue Elmander Muslera Riera) ilk onbire 7-8 üst düzey kendini kanıtlamış, Avrupa liglerinden transferler beklerdim.
Geçen sene küme düşmekten son anda kurtulan bir kadroya göre totalde 1-2 gömlek ilerleme var ama şampiyonluk için kesinlikle yeterli değil.
Yani mesela Vedat Muriqi kesinlikle kötü topçu değil ama yani Vedat-Frey forvet hattıyla mi koskoca sezonu geçip şampiyon olacaksın? Ya da kalede Altay, orta sahada Ozan, stoper çiftin Sadık-Serdar ile mi şampiyon olacaksın?

Geri
Üst Alt