Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha genç olması. Onun dışında Jimmy akan oyunda etkili, deniz'in daha hantal bir oyun yapısı var. Kanatta oynayan 10 no stili. Bizde onun kralı var zaten. Dediğim gibi Soso'yu yedekleyebilirdi stil olarak takım oyununu da çok değiştirmezdi. Feg-Emre Mor'la oynayacağın oyun çok farklı olur zira. Bir de Deniz'in duran toplar, ortalar fena biliyorsun.Jimmyden çok artısı var mı?
İzlediğim kadarıyla tarz olarak çok farklılar. Jimmy daha iyi bence..Jimmyden çok artısı var mı?
Denizi ben de beğenirim hatta 2 yıl önceye kadar Akbaba ve Denizi çok istiyordum ama çok ağırlaşmadı mı? Top sürme konusunda ağır ve çevik de değil. Oyun zekası ve pas yönü iyi ama.Daha genç olması. Onun dışında Jimmy akan oyunda etkili, deniz'in daha hantal bir oyun yapısı var. Kanatta oynayan 10 no stili. Bizde onun kralı var zaten. Dediğim gibi Soso'yu yedekleyebilirdi stil olarak takım oyununu da çok değiştirmezdi. Feg-Emre Mor'la oynayacağın oyun çok farklı olur zira. Bir de Deniz'in duran toplar, ortalar fena biliyorsun.
Ben istemezdim gelmesini cidden lakin 2 milyon bonservis 1 milyon maaş veriyor olsa idik de itiraz etmezdim.
Jimmy her türlü daha iyi oldu hacı. Deniz Fenere baya maç aldırır görüşümü yenileyeyim onları sabote etmek için alınabilirdi dediğin gibi oyun zekası ve pasörlüğü iyi ama biz zaten kıt kanaat transfer yapıyoruz. Mantıklı olmazdı bence.Denizi ben de beğenirim hatta 2 yıl önceye kadar Akbaba ve Denizi çok istiyordum ama çok ağırlaşmadı mı? Top sürme konusunda ağır ve çevik de değil. Oyun zekası ve pas yönü iyi ama.
Jimmy varken çok da gerek yok gibi.
Fenerbahce yabansi sinirina hazirlik yapiyor, bu transferlerin baska bir mantigi yok.
Fb ne zaman mantıklı iş yapmış
Ali Koc zibilyon defa dedi yabanci sinirinin yeniden gelecegini, ve transfer poltikasini ona göre sekillendirdiklerini.
Onlar umut ediyor keşke olsa Gs ile aramızdaki makas daralsa diye itin duası kabul olsa ohooo geçelim