Deniz Türüç Resmen Fenerbahçe'de!

sözde TR nin en büyük kurumsal firmalarından birinin sahibi olan adam bile fb ye gelince şeffaflığı kapıdan girerken bırakıyor herhalde

Yine el altından vermişler paraları. Kayseriliden alabilir misin la ikiye adam daha yeni 8 milyon diyorlardı.

Önce Muriqi sonra Garry şimdi de Deniz.

Hangi kalp dayanır bu çalımlara. Ali başkan hepimizin kahrolmasına yol açtı muhteşem bir çalım hattrick'i yaparak.

Şimdi en az 6 ay kendimize gelemeyiz bu yılın çalımlarından sonra. Bittik biz bittik...

sent via GSC

Jimmyden çok artısı var mı?
Daha genç olması. Onun dışında Jimmy akan oyunda etkili, deniz'in daha hantal bir oyun yapısı var. Kanatta oynayan 10 no stili. Bizde onun kralı var zaten. Dediğim gibi Soso'yu yedekleyebilirdi stil olarak takım oyununu da çok değiştirmezdi. Feg-Emre Mor'la oynayacağın oyun çok farklı olur zira. Bir de Deniz'in duran toplar, ortalar fena biliyorsun.
Ben istemezdim gelmesini cidden lakin 2 milyon bonservis 1 milyon maaş veriyor olsa idik de itiraz etmezdim.

Daha genç olması. Onun dışında Jimmy akan oyunda etkili, deniz'in daha hantal bir oyun yapısı var. Kanatta oynayan 10 no stili. Bizde onun kralı var zaten. Dediğim gibi Soso'yu yedekleyebilirdi stil olarak takım oyununu da çok değiştirmezdi. Feg-Emre Mor'la oynayacağın oyun çok farklı olur zira. Bir de Deniz'in duran toplar, ortalar fena biliyorsun.
Ben istemezdim gelmesini cidden lakin 2 milyon bonservis 1 milyon maaş veriyor olsa idik de itiraz etmezdim.
Denizi ben de beğenirim hatta 2 yıl önceye kadar Akbaba ve Denizi çok istiyordum ama çok ağırlaşmadı mı? Top sürme konusunda ağır ve çevik de değil. Oyun zekası ve pas yönü iyi ama.

Jimmy varken çok da gerek yok gibi.

Denizi ben de beğenirim hatta 2 yıl önceye kadar Akbaba ve Denizi çok istiyordum ama çok ağırlaşmadı mı? Top sürme konusunda ağır ve çevik de değil. Oyun zekası ve pas yönü iyi ama.

Jimmy varken çok da gerek yok gibi.
Jimmy her türlü daha iyi oldu hacı. Deniz Fenere baya maç aldırır görüşümü yenileyeyim onları sabote etmek için alınabilirdi dediğin gibi oyun zekası ve pasörlüğü iyi ama biz zaten kıt kanaat transfer yapıyoruz. Mantıklı olmazdı bence.

Beni bilen bilir, olabildiğince tarafsız yorumlar yaparım.. Deniz'in de pek çok maçını izledim. Fener transferine yorumum;

-Kayseri'de lider rolünde bir oyuncuydu. Tüm duran topları kullanan, sürekli ayağına topu isteyen, bir nevi zamanının Mehmet Topuz'u gibiydi.

-Fenerbahçe'de böyle oynaması çok zor. Kruse,Emre B. gibi isimler var. Gelirse Kolarov var.. Dolasıyla rolü kısıtlanacak. Canı sıkılınca 35 metreden şut çekemeyecek.

Kısaltmak gerekirse; Fener'in yeterince yerlisi varken bence o kadar elzem transfer değildi. Oraya daha kaliteli bir isim alınabilirdi. Katkı verir mi? Beklentine bağlı.

Bizde yeterince kanat oyuncusu zaten var, ancak Akbaba sakatken belki 10 numara olarak kullanılır diye düşünüyordum ama hoca orada sanırım Jimmy'i alternatif olarak düşünüyor.

Fenerbahçe'ye teşekkür etmeliyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akbabayi bize 4 milyona kakalatip yari fiatina daha iyisini almislar dogrusu

Fenerbahce yabansi sinirina hazirlik yapiyor, bu transferlerin baska bir mantigi yok.

Onlar umut ediyor keşke olsa Gs ile aramızdaki makas daralsa diye itin duası kabul olsa ohooo geçelim

Federasyon Baskani Fenerbahce ile milyon avrolar üzerinden para destegi saglamis bir sahis. Kendisi net bir sekilde yabanci sinirinin gelmesi gerektigini söyledi, keza Reis nezaman futbol ile ilgili konussa, ayni konuya parmak basiyor. Biz ise Federasyon toplantilarina dahi katilmiyoruz. Itin duasinda biraz fazlasi var ortada.
Özellik ile bizde yerli eksikligi farkettikleri vakit, olasi bir ücüncü sampiyonluktan sonra, Fenerbahce, Besiktas ve Trabzon gibi büyük baslarin kafaya koyduklari vakit, o siniri getirirler.

Yani su an icin yabancinin sinirlandirilma ihtimali, ayni kalma ihtimalinden cok daha yüksek.

Geri
Üst Alt