Denizlispor Başkanı Ali Çetin: "Galatasaray maçında 3 puanımız çalındı!"

sonda 1 tane penaltımız gasp edildi kereme yapılan hareket içerde idi neyse onu da atmayalım Cockspor

Kayseri Baskani ablamiz ile ortak kader/kederi paylasiyor. Tercume edelim.. Derdi puan gibi utanmaz herif. Al lan 3-puan sana hadi ne yapacaksin diyesi geliyor insanin.

Puhahahajhsss. Ligde herkes ağlıyor nasıl bir ligimiz var amokaçi. Görende maçı domine etti sanacak.

bu puşt talimat almış heralde ali tandoğan bile penaltılara bişey demedi ki penaltıların hepsi yüzde 4000 flndı

Ulan yere düşmüş adam eliyle vurmasın diye Onyekuru'yu eliyle düşürüyor. Ben hayatımda bu kadar saçma bir şey izlemedim. Sırf bunun için bunları eşek sudan gelene kadar pataklamak lazım. Acayip kıl oldum.

alsan nolacaktı horoz beyinli sanki ligde kalacaksın

3 puan nasıl çalınmış olabilir onu anlamadım. Hadi hakem kötü dersin ki öyle bir şey de olmadı, nereden baksan saçmalık. :D

Şunlara 10 tane atsaydık işte konuşacak durumları olmayacaktı gerçi ilk maç + bu maçta toplam 10 attık idare etsinler.

Dur Allahını seversen ali, zaten ortalık karışık...

Denizlispor Başkanı Ali Çetin: "Madem bu kadar haksızlığa uğrayacaktık neden sahaya çıktık? He!"

Geri
Üst Alt