Denizlispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Seri'yi olmayacak pozisyonda oynayıp hem oyuncuya hem de takıma haksızlık yapıyorsunuz. Oynatın Donk'u işte.

Arkada Donk önünde Seri ile niye çıkılmaz ben gerçekten anlayamıyorum ya

artist bozuntusu diagne yerine bir genç topcu oynasın dayanamıyorum artık bu herifi görmeye

Ben baya korkmaya başladım galiba nzonzi geldikten sonra bile seri 6 oyanayacak nzonzi 8 :red:

Hoca takmış Seri'yi 6 olarak oynatıyor her maç Nzonzi'yi de alır 8 e koyar ondan sonra bunlar kötü diye tekrar Selçuk ve Donk'a döner korkmuyor değilim böyle bir şey olacak diye

taktığı falan yok yahu.Adamın elinde donk var ama son fio macında donkun bırak koşmayı yürüyecek hali bile yoktu.Hoca serinin 6 numara da ezileceğini bilecek kadar biliyordur futbolu

donk'tan iyidir nefret ettiğim selçuk. donk çok aşırı kötüydü. kötü demek bile yersiz. yürüyordu sadece

Selçuk u hazırlık maçlarında sürekli ileriye gönderdi

hoca gol yollarında da aktif bir orta saha istiyor.

en iyi savunma hücumdur

devam

Hoca ısrarla neden seriyi geriye çekiyor anlamıyorum adamın defansı zayıf bunu goremiyormu ki

taktığı falan yok yahu.Adamın elinde donk var ama son fio macında donkun bırak koşmayı yürüyecek hali bile yoktu.Hoca serinin 6 numara da ezileceğini bilecek kadar biliyordur futbolu

Donk ezildi Selçuk mu kurtaracak Nzonzi kendine gelene kadar oynatsın işte başka çare yok ki

Seri'nin 6 da ezildiği görülüyorsa niye oynuyor ?

10 kisi oynuyoruz. Eger denizli iyi ise, yeniliriz bugün. Futbolu 2014 de birakmis selcuk 2019'da ilk 11de

Geri
Üst Alt