Denizlispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Takım bayağı yavaş görünüyor.

Bir Saracchi, bir de Linnes dışında eh işte hızlı diyeceğimiz oyuncu yok.

Arda, Feghouli, Belhanda, Emre ile bu takım düzenli olarak hızlı atağa çıkabilir diyemiyorum.

Bunlar dripling ile düzenli adam da geçemez.

Yani takım bin tane pas yapmaya çalışacak. Arda ve Saracchi uyumu çok önem kazanacak. Arda topu saklayıp, Saracchi’nin önüne bırakırsa hızlı çıkabiliriz.

Defans desek neredeyse her şey Taylan’ın omuzlarında olacak. Orta alandaki Taylan harici her oyuncu fiziksel olarak çok düşük kalitede oyuncular.

Kağıt üstünde işler bizim için kötü gözüküyor. Umarım oyuncular sahaya karakterlerini koyarlar da yanılırız.

En büyük avantajımız Türkiye Ligi’nde olmamız. işin acı gerçeği bu.

Takım bayağı yavaş görünüyor.

Bir Saracchi, bir de Linnes dışında eh işte hızlı diyeceğimiz oyuncu yok.

Arda, Feghouli, Belhanda, Emre ile bu takım düzenli olarak hızlı atağa çıkabilir diyemiyorum.

Bunlar dripling ile düzenli adam da geçemez.

Yani takım bin tane pas yapmaya çalışacak. Arda ve Saracchi uyumu çok önem kazanacak. Arda topu saklayıp, Saracchi’nin önüne bırakırsa hızlı çıkabiliriz.

Defans desek neredeyse her şey Taylan’ın omuzlarında olacak. Orta alandaki Taylan harici her oyuncu fiziksel olarak çok düşük kalitede oyuncular.

Kağıt üstünde işler bizim için kötü gözüküyor. Umarım oyuncular sahaya karakterlerini koyarlar da yanılırız.

En büyük avantajımız Türkiye Ligi’nde olmamız. işin acı gerçeği bu.
Bu kadar kendini yormana gerek yok kardeşim rakip hata yaparsa erkende bala göte karambole gol atarsak
demen yeterliydi.Yoksa 1 milyon pasa yapsakta bir halt olmaz bu takımdan

Galatasarayin tarihinde ilk yabanci birinci kaptan - FERNANDO MUSLERA !

Şu maçta bile Kerem 11 değil ama her maç oyunun içine eden çöp Akbaba yine 11.

Adalet terazini senin öpeyim hoca. Hem de her yerinden öpeyim.

Zaten takımdaki en büyük problem enerji eksikliği iken Emre Kılıç'ın kesilmesini anyamadım. Sezon başından beri skor ğretebildipimiz pozisyonların çoğunun içinde bu çocuk oluyordu.

Hocanın "işte kadro bu kadar" şeklinde Bi mesaj gönderme amacı da olabilir bilmiyorum ama kadro bence yanlış.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadro kazanir ve zaman zaman guzel futbol da izleriz arda ve feghouli beraber saha da olduklari zaman iyi isler yapiyorlar tamam ama gelecek adina birseyler yapmamiz gerekiyor

Kerem ve Ali yavuz’un ilk 11 baslamasi gerekirdi mesela,yeni birseyler denemek lazim

Luyindamayi yazın 2-3 milyon civarı satarız bu gidişle zor maçta oynat kolay maçta yedeğe çek ki adam iyice dibi bulsun

Emre kılınç formsuz olduğu için anında kesik yedi ama geldiği günden beri takıma gram katkı sağlamayan, aksine yaptığı top kayıpları ve saçma sapan davranışlarıyla takımı sabote eden belhanda sürekli 11 de. İmparatorumuz kadro oluştururken çok hakkaniyetli davranıyor, yersen...

Luyindama'yı kesmek doğru karar ama Kılınç olmalıydı Akbaba yerine.

Geri
Üst Alt