Derbi 11‘imiz Belli Oldu!

Şener'in Beşiktaş maçları genelde iyi oluyordu. Umarım bozmaz.

etebo ne top sürebiliyor ne alan kapatabiliyor ne pas atabiliyor sadece mal mal bakıyor. bu adamdan hele bi derbide ne bekiyor hoca ?

Belhanda yerine Emre akbaba
Diagne yerine Oğulcan
Oğulcan yerine Emre Kılınç ben tercih ederdim daha mücadele eden bir takım olurdu. Oğulcan ilerde pres de yapıyor.

Adamların 2 on liberosunu güçte gecemecegin açıkken etebo ile dengeleme çabası full yanlış olmuş kreatif isimlerden vazgeçmek ben korktum rakibe önlem almaya oynuyorum demek hadi geçmiş olsun

Kılınç iyi topçu değil de süratli yine bizi öne götürebilirdi, Arda desen teknik ama ağır, bekte Linnes yine koşu yapıp takımı öne götürüyordu bazen orada da Şener var. Çatne desen zaten tır gibi. Biz baskı yesek öne çıkamayız ki bu kadroyla amacı anlamadım, hocanın bir bildiği vardır umarım.
Adam geldiğinden beri adam akıllı kendi mevkisinde oynayamadı. Bir sol kanatta izleyemedik adamı. Ya sol-sağ iç ya sağ kanat oynadı maçlarda. Yanarım ona yanarım.

Mevcut kadro belki de mevki dağılımı olarak ilk kez doğru kadro. Herkes orijinal mevkisinde oynuyor.

Beraberliğe gelmişiz zaten emre akbaba da dedi biraz önce en kotu beraberlik için oynayacağız dedi .
Yanlış Kadro ile gene 45 hatta 65 dakika maçı çöpe atmış hoca.
Gol yersek değişiklik yapar 60 da gene .
Hata hata hata yani .

Umarım Luyindama futbolu hatırlamıştır bir sene sonra. Ama pek sanmıyorum. Umarım geçen senelerdeki gibi oynar. Bu seneki oyununu beğenenler ile zaten futbol konuşmam.

Şener baltalayacak maalesef bizi bu havada totosunu kaldıramaz

Diagnenin kafa topu alamamasina, top kontrolu yapamamasina, 3 yaşındaki çocuk gibi topu eveleyip gevelemesine maruz kalacağımız maç. Futbolun en önemli unsuru goldür. İleri üçlümüz; ağır ama teknik arda, sifir teknik sifir hiz az buçuk bitirici diagne ve ortalama hiz az biraz teknik oğulcan. Hücumda nasıl bir etkinlik gösterecek bu 3 lü yemin ederim merak ediyorum. Her şey yine belhanda nin ellerinde sevmiyoruz sövüyoruz ban yiyoruz ama skor anlaminda belhandaya mahkumuz bugün 3 senedir olduğu gibi.

hoca orijin orta saha tercih etmek istedik, bjknin orta sahası iyi dedi etebo seçimi için.

Geri
Üst Alt