GSC Haber Derbi Biletleri Çıktığı Gibi Tükendi

Cikin mucadele edin sonuna kadar kosun yarini yok gibi oynayin sonuc ne olursa olsun kabulumuzdur

Ama ruh gibi sahada dolasip kotu sonuc alırsanız elimizden kurtulamazsiniz

kombine değil ki ultraslanla iletisim kuruyon tanıdıklar vs kim varsa. tc ni adamlara atıyon sana tanımlıyorlar bileti. devir falan değil yani. direkt bilet tanımlanıyor hesabına.
Kopenhag maçından önce istiklal gsstore gitmiştim. Önünde bi eleman var karşısında kafede oturuyor. 3 gurbetçiye 1000 avro dan 3 bilet sattı. Hemen passolig başvurusu yaptırdı orda kafede aldı nakit parayı geçti.

Taraftarın fbli oyuncuların hiçbir tahriğine kapılmaması lazım. Arabesk, yavaş, ruhsuz marşlar sadece kazanırsak maçtan sonra söylenmeli. Top fbye geçince sonsuz, bitmeyen en yüksek sesle ıslık ve yuhalama olmalı bizim tvden kulaklarımız ağrımalı. Maç başındaki üçlü dışında marşa gerek yok sadece ıslık ve yuhalamaya odaklanılmalı.

Tüm maç böyle olmalı.

Kopenhag maçından önce istiklal gsstore gitmiştim. Önünde bi eleman var karşısında kafede oturuyor. 3 gurbetçiye 1000 avro dan 3 bilet sattı. Hemen passolig başvurusu yaptırdı orda kafede aldı nakit parayı geçti.
ben bizzat şahidim ya. fb şampiyonluk maçı 3 lediğimiz akabinde kupa kaldırdığımız maç. deplasman tribünü boştu o zaman. ordan izliyoruz maçı. alamancılara 3000 eurodan 2 bilet satmıslar yanımızdakilere abi kardes.. o zaman 6500tl dü yanlıs hatırlamıyorsam doğu üst kombinesi. gene o zamanın parası adeti 60000 falan yapıyordu. şampiyonluk kupasını kaldıracağımız standın arkasına denk geliyordu o kısım, kuruldu kupayı da göremedi aveller.

r10'da falan script satılıyor. Sen siteye girip alana kadar tek istek postu ile ödeme yapıyor herifler.

daha çok bilet beklersiniz diyim.

Geri
Üst Alt