Derbi Seyircisiz Oynanacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E biletle gelmiyor mu seyirci arkadasim? Guvenlik icin getirdik demiyor musun? Vatandasin cani herseyden onemli ama ozaman maci iptal edeceksin..maca iki saat kala seyirci almicaz ne demek? Bu kadar aciz mi turk devleti

bugün seyircisiz oynanırsa gelecek sezonki kadıköy'deki maç da seyircisiz olmalı.

Güvenlik yok deyip taraftarı stattan kovup sokağa dökmekte ayrı mallık la

Türk futbolundan Fenerbahçe pisliği temizlenmedikçe bu ülkede futbol oynamanın, mücadele etmenin hiç bir anlamı yok.

Devletin mesajı çok açık korkak gibi evinizde saklanmaktan başka bir çareniz yok biz sizi koruyamıyoruz diyor

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Kac gündür nerdeydiniz serefsizler macin baslamasina az bir süre kala böyle karar mi olur. güvenliği saglayamiyorsaniz maçı iptal edin o zaman.

Hayır dün istanbulda bjk mac yaptı o zaman niye böyle karar vermediniz.

Bu serefsizlere tepki vermeyen yönetime de yazıklar olsun.

★★★★

Seyircisiz oynatan emniyet me tff mi?Eğer emniyetse eyvallah ama maç ertelenmezse skandal..Maça hiç çıkılmamalı.

Bence aziz'in amaci maçinn ertelenmesiydi. Bu maç 1 saate ertelenir. Fener yorgun tabi oynamasinlar.

aziz-tayyip kumpasi bunlar

Terörü bile kullanıyor şeref yoksunları. 3 maçtır TT arena'da yeniliyorlardı, acaba baş şikecinin tff den beklediği bu muydu ?
Bizim takımı sahaya çıkartırsanız yönetim,sizin de ABV

Bence hakemlerinde canı kıymetli onlarda gelmesin Aziz yönetsin maçı.

Tamamen yönetimin çapsızlığı, yönetim bu kadar güçsüz olmasa teklif dahi edilemez.

SON DAKİKA | Galatasaray Yönetimi, emniyete ve TFF yetkililerine 'Ya bu maçı seyircimizle oynayacağız, ya da oynamayacağız' dedi.

Ertelendi beyler kapatın kepenkleri

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Dursun'da takımı sahaya çıkarmayacak bir karakter göremiyorum. Genel anlamda bir karakter ve duruşu olduğunu da sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt