Derbi Seyircisiz Oynanacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sehir disindan masraf edip maca gelenler nolcak bu taraftarlarin harcamalarinida tazmin etsin federasyon

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]tomorrow - 20.03.2016 17:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

ertelenme talebini kesinliikle kabul
etmemesi gerekir bizim yoneticilerin

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Serefsizlik diz boyu adeta.

Devletin mesajı çok açık korkak gibi evinizde saklanmaktan başka bir çareniz yok biz sizi koruyamıyoruz diyor

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Aynen öyle! Bir de devleti yöneten bu hainleri basiretsizleri savunabilecek tıynette insanlar da hala var inanılır gibi değil.

bu bir oyundur yönetim takımı sahaya çıkarmamalıdır güvenlik 2 saat kalamı gelmiş akıllarına akıllarınca oldu bittiye getiriyorlar.

Adam stada gitmiş metroda bomba patlasa nolcak şimdi? Önceden haber versene o..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Az önce haberde gördüm akın akın dışarı çıkıyordu insanlar 40 bin kişi la boru değil. Statta güvenliği sağlayamıyorum deyip sokağa dökmek de salaklık sokakta nasıl güvenliğini sağlayacaksın bu insanların.

Güvenlik zaafiyeti de maça 3 saat kala mı belli oldu.
O kadar insan gitmiş zaten, dağılırlarken bile koruyamazsın.

Şerefsizler boş yere ligi oynatmayın o zaman verin kupayı kuşlara.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni şampiyon yaptırmayacağız AZİZ!!! Şerefsiz köpek, bunu da denendiniz ya artık o staddan nah 3 puanla çıkarsınız.

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]tomorrow - 20.03.2016 17:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bunlar beyin özürlüsü yemın ederım... bu kadar aptal bir taraftar grubu olamaz

Bu akşam Galatasaray maça çıkarsa hayatının en büyük yanlışını yapar..

[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tipik fenerli terörist

YAZIKLAR OLSUN diyorum. Buna söylenebilecek başka hiçbir şey yok. Günlerdir maçı beraber izleyelim söylemleri tutmayınca şimdi de bu yola mı başvurdunuz. Taraftarın, halkın güvenliğini sağlayamıyorsanız futbolcunun, görevlinin vs sahadaki güvenliğinin de sağlayamazsınız. Galatasaray Yönetimi öncelikle maçın güvenliği sağlanana kadar maçı oynanama kararı almalıdır. Büyük Galatasaray'ın yönetimi hiç kimseden , hiçbir şeyden korkmadan bu kararı almalıdır.

En büyüğünden en küçüğüne bu kadar tarafgir kararların alındığı bir ülkede biz nasıl bu kadar şampiyonluklar, başarılar kazanmışız, şimdi değerini daha iyi anlıyorum. Fb'nin şampiyonluğunu bu kadar istiyorsanız çıkarın bir karar ilan edin şampiyon. Biz de boşuna kafa yormayalım.

Ey Galatasaray seyircisi eğer diğerleri gibi birlik olabilsek nelere kadir olabiliriz ama maalesef biz de de o yürek yok. Yıllardır yapılan bir sürü hileyle, hurdayla futbol sevgimizin içine etmiştiniz. Bu da son darbe oldu. Alın futbolunuz sizin olsun.

Aynen öyle! Bir de devleti yöneten bu hainleri basiretsizleri savunabilecek tıynette insanlar da hala var inanılır gibi değil.
Sen 45 bin kişinin güvenliğini savunama sonra çık orda burda konuş şerefiz adiler.
Ben üzülmüyorum az bile yapıyor eminim yine oy oranları yükselir

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt