Derbi Seyircisiz Oynanacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu devletin aciz durumda gösterilmesinden başka bir şey değildir.Yarın futbolcular antremanlarada çıkmasınlar.Nemelazım hakemler gelirken ölebilir.Mhk yi de dağıt.

Passolig neden var o zaman neden arama yapılıyor girişte?

Sahaya çıkan şerefsiz oğludur..

2,5 saat kala mı akıllarına gelmiş güvenlik. Herhangi bir ihbar da yokmuş.

Takımı maça çıkartırsa yönetim şerefsizdir.

Cikmasinlar maca mac ertelensiz bu sacma sapan sey mi ceza mi yedik ne oldu ertelesinler maci. Baslarim guvenliklerinden simdi.

Anasını satayım Avrupa'dan ordan burdan gidenleri düşünmüyorlarmi bunlar

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Küfredersem ceza var mı ona göre etcem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maçtan 2.5 saat önce böyle bir karar alınamaz bu resmen şerefsizliktir yönetim gerekeni yapmazsa onlarda en az tff kadar öyledir.

Sahaya çıkartırsanız bizim takımı abv. Şeref yoksunu kuşların başının altından çıkmıştır bu. Takımları baskı altına alınmasın diye. Ya da her maçlarının öncesinde verin 3 puanı oynasınlar kumda. 100 yıl şampiyon olsunlar. anasını ağlattılar Türk futbolunun,bu şikeciler. Her yer de kokuşmuşluk var yeter artık.

Konya bugün stadı doldurdu adanada derbi oynanıyor onlarınki can değil mi yani erteleyin lan seyircisiz ne demek

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam eger gercekten thelikeli bir durum var ise, veya elde olan bilgiler var ise ozaman bunlari bakanlik olsun emniyet olsun derhal aciklamasi gerekir!!!

eger gercekten TFF ve FB firsatciligi ise ozaman artik diyecek hic birsey yok... birakin futbolu birakin sporu... boyle olmaz!

Yonetim ise her ne olursa olsun bir cok kez sinifta kaldi ama bugun ise gelinen boyut beceriksiz veya yeteneksiz degil. Bu durum tamamen gucsuzluk! adam olunmadiginin en buyuk ornegi.

YONETIM ISTIFA!

Dursun hayatında bir kere işe yara çıkarma takımı maça.. hükmen yenik sayılalım..

O futbolcular sahaya cikarsa o yonetimin ustune yasin cakmaki salariz.cikaranin......

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt