Derbi Sonrası Fatih Terim'i Bekleyen Ağır Ceza!

Hoca yukardan izlerken daha sağlıklı kararlar veriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dun terimin agir cezalik bir eylemi yoktu bence..medyada köpürtmesi başlamış hemen 8 mac ceza diye ..çok daha fazlasını yapanlara verilen cezalar ortada.. Bu adaletsiz Galatasaray düşmanı düzenin verecegi ceza için sevinenler var burada şaka gibi.
kırmızı kart görmesine rağmen maçtan sonra soyunma odasına girmiş.. bu resmen galatasaray'a ihanettir ya, nasıl böyle bir sorumsuzluk yapabilir yılların teknik direktörü?? bunun ağır bir cezasının olacağını bilmiyormu!!

Fatih Terim’e ağır ceza deyince hocamın dolarları TL’ye çevrilecek gibi şeyler canlanıyor şu anda kafamda.

Denilen cezayı alması durumunda marcaoya verdiğimiz cezayı kendisine verecek miyiz? Derbiyi saçma sapan kaybedip, üzerine kendini arttırıp takımını yalnız bırakmanın bir cezası olmalı

Yarın maçtan önce açıklanır cezası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iki derbiyi de rakibin berbat oyununa ragmen kaybetti

yanlis kadro planlamasi, yanlis oyun düzeni, yanlis oyuncu tercihleri

terim büyüsünü kaybetmis artik

Umarim en üst cezayi alir herkes icin en hayirlisi olur, sonucta yedek külubesindeki durusu sinirli hali futbolcular üzerinde tedirginlik yaratip rahat futbol oynamalarini engelliyor, zaten orda selcuk durmus necati durmus ha terim durmus hic bir fark olmaz. Zaten hepsini toplasan iyi bir td etmez. Bari futbolcular rahat oynasinlar belki bu sekilde daha basarili oluruz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takıma artık fazla katkısı olmadığı için fazla ceza vereceklerini sanmam. varlığı da bi işe yaramıyor ve fenerasyon da bunun farkındadır.

kulübede durmasının bir katkısını göremedık bu yıl aynen biz gibi izliyor dur bakalım gol yiyelim diye bekliyor

cezayı ismi terim oldugu icin en üstten vereceklerdir onuda yönetim düşünsün

ganyancı hakemin anasını sülalesine dümdüz gitti hakem yarabbi şükür dedi

Fatih hoca kafa olarak futboldan kopmuş ama gidersem arkamdan kaçtı diyecekler diye bırakamıyor.

Bu işi komplex'e dökmeye gerek yok hocam, gelirsiniz stadyuma tüm taraftar gene İmparator diye bağırır. Locanızda izler teşisi koyar teknik ekiple paylaşırsınız ama artık çok sevdiğiniz Galatasaray için kan değişimi kaçınılmaz.

Sürekli ceza alıyor ama ben bilerek yaptığını tahmin etmiyorum. Karakter olarak çok sinirli, her an patlayacak bir bomba gibi. Korkulur olmasının sebebi de bu zaten. Hemen terse geçebiliyor. Onu çekme bunu çek, ders almam ders veririm, falan bir gün birini pataklayacak. Kepabçıda olduğu gibi. :):D:D

Sürekli ceza alıyor ama ben bilerek yaptığını tahmin etmiyorum. Karakter olarak çok sinirli, her an patlayacak bir bomba gibi. Korkulur olmasının sebebi de bu zaten. Hemen terse geçebiliyor. Onu çekme bunu çek, ders almam ders veririm, falan bir gün birini pataklayacak. Kepabçıda olduğu gibi. :):D:D
sinirlenip küfür etmesi falan kendini kontrol edemediği için bilerek olmayabilir.
ancak haberler doğruysa kırmızı kart görmesine rağmen soyunma odasına girmenin hiçbir özrü yok.. 6-7 maç ceza almaya çalışıp, bunun üzerinden mağduriyet yaratarak başarısızlığının üstünü örtmeye çalışıyor bence..

Sen kendine ne zannediyorsun ya? kos koca 100 yillik cinar bir Adanaliya teslim olmus.

Istedegin ceza kadar al, istedigin cop transferlere yap hic kimsede hesap sormuyor, ne guzel dunya.

Madrid ve Barcelona tarihdeki belki en iyi stoper ve hucum oyuncusuna gozunun yasina bakmadan yolladi.

Sen kimsin fatih efendi, Galatasaray kulubunun maasli olan ELEMAMISIN, baska da birsey degilsin, gecmisteki sampiyonlukar gecmiste kaldi, hala 20 sene onceki UEFA kupasi muhabbeti de baydi artik.

4 senedir takimin basindasin, hala rezil top oynatiyorsun ama utanmadan istifa etmiyorsun.

Sana ana avrat kufur etmekten biktim artik, rezil herif cek git bu kulupten, butun rezil adamlarina al da git.

Bilerek soyunma odasina girmesi yanlis

Kurallari tanimiyorum anlamina gelir bu

Savunulacak bir durum yok hakeme tepkisinde hakli olabilir Ama abarttigi icin dogal olarak atildi,ardindan soylediklerini hepimiz gorduk en azindan

Tabiki en yüksekten verecekler cezayi,Sen bu firsati onlara verirsen Onlar da Bunu degerlendirir

Hatta Mac gunu aciklanir cezasi ve bununla ilgili konusmasi icin de firsat dogacaktir

Alisik oldugumuz senaryo

Para cezası kesilmezse yönetimin şerefini

Bugünkü basın toplantısında soru bombardımanına tutulmazsada basının şerefini görücez

Her sene 5–10 maç kaçırıyo,herkes bu durumada alıştı,takımın akıbeti nolmuş harcanan paralar nereye gitmiş kimsenin şeyinde değil

Bunuda trollerinide yüce gs mahkemelerinde yargılamak lazım ihanetten

Geri
Üst Alt