Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Evet kısmen öyle. Onun kurduğu kadro ile oynuyoruz hala.
Hamza bile Olcan, Bilal, Carole, Semih gibi oyuncular ile Kadıköy deplasmanından Fener bundan daha iyi iken puan aldı, Beşiktaş'ı yendi içeride dışarıda. Trabzon'u yendi.
Bir kadro kuruluyor ve içinde Melo gibi savaşçı, Sneijder kadar keskin şutör ve zeki 1 adet bile futbolcu barınmıyorsa, kadro pas futbolunda hiç yoksa (tek alternatif Mariano-Soso beraber oynarsa o kanatta 1-2 pas) ve sadece fizik kondisyon olunca ayakta durabiliyorsa, aldığın adamların çoğu yine son kontratını, ya da Arap yarım adasına dönmeden önce ki son kontratını imzalayan hırsı olmayan isimler ise (Gomis'i tenzih ediyorum son kontratı olarak gelmesine rağmen çatır çatır oynadı maaşını da hak etti, gönderilmesi bu teknik heyete ve yönetime yazar) ben ortada bir başarı göremiyorum.
Sneijder, Bruma gibi isimleri yeniçeri diye gönderdi. Selçuk az mı yeniçeriydi. O da gidip her maç son 10 dakika oyuna alıyordu, Terim'de alıyor bugün.
Nasıl ki Terim konusunda fazla taraflı yorumlar yapılıyorsa senin de Tudor'a olan duruşun biraz fazla taraflı bana sorarsan. Bence bir halt olmayacaktı devam etseydik.
Yahu adam sorun yaşadı, sıfırdan kadro kurduk. Sonra gitti kendi kurduğu kadroda ki adamlar ile bile problem yaşadı. Yeni Malatya maçında oyuncular resmen gitsin diye maç sattılar geçen sene. Ndiaye dışında top oynamadı takım o maç. Yapanlar da Türk değildi yani, hani Terim gelir mi acaba desin? Udinese'ye gitti 3 hafta sonra gönderdiler anlayıp karakter problemi olduğunu.
Tamam da bugün Gomis haraç meraç satılırken, Feghouli anlamsız kadro dışı bırakılırken, Mariano ve Fernando bariz sıkıntılı iken Maicon ortalarda yok iken niye kimse hocayla oyuncuların arası açık demiyor?
Gelelim Udinese meselesine. Ben özellikle takip ettim. Adamın ne karakter sorunu ne de başka birşey sebep oldu bu işe. Adam 4 maçta düşecek bir takımla 7 puan topladı ve ligde tuttu. Gelecek sezon ile ilgili planları uymayınca, fikir ayrılıklarından ayrıldılar. İngilizce Türkçe haberlere bak istersen.