Derbinin Hakemi Belli Oldu

Peki kime çıkar ?

Mutlaka Melo nun üzerine oynayacaktirlar bu tinerciler. Melo kendini cok iyi kontrol ediyor bu sezon, hic tahrik falan olmuyor. Sert oynuyor ama kurallari zorlamayan bir sertlik. Taktir ediyorum Melo yu bu sezon gercekten.

2 iç saha maçı üst üste cüneyt he, penaltı kazanırız en az 1 tane

Çeptalk

Eskişehir maçında bizim penaltıyı yemedi mi bu herif ? Gene eyyam dolu bir maç yönetmesini bekliyorum.

Dünya kupası finalini yönetme ihtimali olan bir hakem hakkında yazılanlara bak lan.

Daha iyisi kim bu ülkede? Kuddusi'yi mi arıyosunuz? yoksa Ali Aydın'ı mı? yok yok Süleyman Abay lazım size.

Adam şuan en iyisi, güven olarak da en iyisi. Aydınus da, Göçek de, Yıldırım da yanına yaklaşamaz.

Dünya kupası finalini yönetme ihtimali olan bir hakem hakkında yazılanlara bak lan.

Daha iyisi kim bu ülkede? Kuddusi'yi mi arıyosunuz? yoksa Ali Aydın'ı mı? yok yok Süleyman Abay lazım size.

Adam şuan en iyisi, güven olarak da en iyisi. Aydınus da, Göçek de, Yıldırım da yanına yaklaşamaz.

Bülent Yıldırım..

Bırakın hakem işlerini. BJK kadar mücadele etmek, 2 fark atmak için yeter de artar bile. Mücadele şart yalnız.

elazigin 2 penaltisini vermedi

2 tane vermişti zaten. Diğer 2 taneyi de dediğin gibi es geçti. Verdiği ilk penaltıda tartışmaya açık gibiydi sanki. Cüneyt Çakırın bizim maça verilmesi sürpriz oldu benim için. Diyeceksin ki Fırat Aydınus çok mu iyi yönetti de onu bekliyordun, Cüneyt çakırdan daha iyi yönetti bana göre. Mete kalkavan da verilebilirdi bizim maça.

2 tane vermişti zaten. Diğer 2 taneyi de dediğin gibi es geçti. Verdiği ilk penaltıda tartışmaya açık gibiydi sanki. Cüneyt Çakırın bizim maça verilmesi sürpriz oldu benim için. Diyeceksin ki Fırat Aydınus çok mu iyi yönetti de onu bekliyordun, Cüneyt çakırdan daha iyi yönetti bana göre. Mete kalkavan da verilebilirdi bizim maça.

mete kalkavana hakem demek guc bence

faydinus fb macini yonetti dimi? katiyetle cuneytten iyi diyemem

cuno macin basinda bi tane p vermedi elaziga sonra ilk penaltiyi etkide kalip yanlis verdi. sonra bi tane daha vermedi ama en sonuncuyu vermek zorunda kaldi. 3 net p vardi 1ini verdi. 1 tane yanlis verdi

cu kotu hakem bence. faydinus daha iyi. o da fbnin butun hafta aglamasinin, stadin ve fbli topcularin etkisinde kaldi init

Mutlaka Melo nun üzerine oynayacaktirlar bu tinerciler. Melo kendini cok iyi kontrol ediyor bu sezon, hic tahrik falan olmuyor. Sert oynuyor ama kurallari zorlamayan bir sertlik. Taktir ediyorum Melo yu bu sezon gercekten.

Kontrolsüz davrandığı da oluyor, kesinlikle çok dikkat etmeli.

Onlarda da bizim üzerine oynayabileceğimiz adamlar mevcut, gerçi Arena'da gergin bir ortam olacağını düşünmüyorum, hakem faktörü devreye girmediği sürece.

valla hakemlere pek takılmıyorum ama hakem açıklandığında bu iyiymiş diyen taraftar grubunu daha önce hiç görmedim.herkes hepsinden nefret ediyor.

Bu maçın hiçbir şekilde berabere biteceğine ihtimal vermiyorum.

zirveyi yalnız bırakmak adına bir ihtimal beraberlik, göreceğiz maçta ancak yukarıda gergin geçmez demişsin. Açıkçası ben fb derbisine oranla daha gergin bir maç bekliyorum keza bjknin son dönemlerde bize tavrı belli.

engin-yandi--2532784.Jpeg

zirveyi yalnız bırakmak adına bir ihtimal beraberlik, göreceğiz maçta ancak yukarıda gergin geçmez demişsin. Açıkçası ben fb derbisine oranla daha gergin bir maç bekliyorum keza bjknin son dönemlerde bize tavrı belli.

Bize o tavırları kendi sahalarında yapar demek istedim. Açıkçası senin düşüncene katılmıyorum zirveyi yalnız bırakma konusunda.

Bu maçın sertliğini, dozajını, temposunu biz ayarlayacağız diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt