GSC Haber Derbinin Hakemi Yasin Kol Oldu

Lise mezunu ve mesleği güvenlik görevlisi diyorlar sosyal medyada. Doğruysa yuh deriz. Liyakata bak.
:asd:
doğru
1764308515060.webp

Beni derbiye atasanız hakem olarak, vicdanım ahlakım el vermez takımımı kayıramam maçta.

Ve Yasin Kol bunu bile beceremez.

Dün bir Fenerli bana dedi ki: "Federasyon sizi kayırıyor, maça Yasin Kol verilmiş. Yasin Kol sizin hakemimiz vs vs.."
Kanım dondu. İlk başta karşılık vermek istedim. Sonradan vazgeçtim.
Konuştuğum adam trolleyecek bir adam değil. Bayağı bayağı bu şekilde düşünüyorlar. Çok ilginç gerçekten...

Dün bir Fenerli bana dedi ki: "Federasyon sizi kayırıyor, maça Yasin Kol verilmiş. Yasin Kol sizin hakemimiz vs vs.."
Konuştuğum adam trolleyecek bir adam değil. Bayağı bayağı bu şekilde düşünüyorlar. Çok ilginç gerçekten...
Kendi yaptıkları veya kendi lehlerine yapılmış her şeyi biz yapmışız gibi empoze ediyorlar ve ellerinde ki güçlü medya ile bunu insanlara inandırıyorlar. Örneğin yapı mevzusu kendileri yapıyı kurdu ama bize suç attılar. Hakem atamaları, var atamaları, pfdk kararları hep onların lehine sorsan hepsi bizim lehimize diyorlar şaka gibi camia

Ya dostum konu futbol olunca bir tane akıllı fenerli bulamazsın. Plzen maçı son dk olan pozisyon için cevremdekiler ikili mücadelede önce o çekti diye bişey olamaz diyorlar. Aradan süre geçiyor bize yapılanlara bişey yok vs. Ederson olayı önce bunlar feto taktiği montaj dediler sonradan adamın tiki varmışa döndü.

Dün skrinar ne güzel uçuyor ya diyorum ne var faul onlar diyolar hepsi okumuş mertebe sahibi insanlar. Bir tane akıllı yok

Ya dostum konu futbol olunca bir tane akıllı fenerli bulamazsın. Plzen maçı son dk olan pozisyon için cevremdekiler ikili mücadelede önce o çekti diye bişey olamaz diyorlar. Aradan süre geçiyor bize yapılanlara bişey yok vs. Ederson olayı önce bunlar feto taktiği montaj dediler sonradan adamın tiki varmışa döndü.

Dün skrinar ne güzel uçuyor ya diyorum ne var faul onlar diyolar hepsi okumuş mertebe sahibi insanlar. Bir tane akıllı yok
işte sırf bu sebeple bu ahlaksızların şampiyonluk yaşamamasını istiyorum. kafalarına öyle bir vurmalıyız ki her sene, futboldan soğumalılar. vefaspora dönüşmeliler. tam anlamıyla bayern olmalıyız. bu ahlaksızlar kaza bela 1 kere şampiyon olsalar diyecekleri şeyler çok belli çünkü. geçen sene federasyon başkanı değişip bjkden 5 yiyince hatırlamıyor musun nasıl bağırıyorlardı ortalarda? federasyon değişti artık bittiniz vs vs. mantıkları hep aynı. bu sebeple bunlara acımak yok.

Geri
Üst Alt