GSC Haber Derbinin Hakemi Yasin Kol Oldu

Kendi k*pekleri olmasa bu maça Trabzonlu hakem verdiler diye şaldır şaldır ağlıyor olurlardı şu an.

1000121311.webp

Taraftar isyan etmedikçe bu ülke futbolunda düzen değişmez. Sosyal medya tepkilerini kimse sallamaz buda dip not

En azından ne olduğunu biliyoruz.
Düdük çalana kadar kimse faul beklemesin

Böyle başkanın böyle yönetimin olursa gelen her TFF böyle taşşak geçer seninle.

Millet 2 hafta önceden biliyordu bunun atacagini ama yönetimimiz sussun. Bizi dogradiktan sonra cikarlar yalandan birseyler söylerler
Hiç şaşmaz maç sonu "kimse Galatasaray'ın hakkını yiyemez" açıklaması ile şovlarını yapıp meseleyi unutup evlerine yatmaya giderler.

Baska hakem mi yok, her derbi macimizda bunu veriyorlar.

Şimdiden geçmiş olsun, taktir hakları ve gri pozisyonlarda tarafı belli olan bir Galatasaray düşmanı hakemdir kendisi, olur da bizimkiler kazanmak için efor sarfedecekse onu da yenmek zorunda olduklarının farkında olması lazım. Yönetime sözüm yok acz içindeler zaten

Yavv ağalar 2 3 hafta önce yazdım bakın görün köylüsünü atayacak diye. Çıkıp başkan ya da yönetiminden hiç kimse yabancı hakem gelmeli. Demedi. Yönetim böyle olursa hakkımızı daha çok yerler. Haa bu işin sonu taraftarın rivaya yürümesine gider. İş işten geçtikten sonra cikip iki basın açıklaması yaparlar ohh tamam

Kartları acaba 6,5 üstü mü yoksa 6.5 altı mı oynamıştır acaba?

İngilizce bilmeyen fifa kokartı olmayan, Galatasaray düşmanı bir hakemi göz göre göre bu maça atadılar. Yönetim kısasa kısas yabancı hakem istemeliydi ama resmen salağa yatıp uyudu. Birşeyler döndüğüne eminim. Yönetimin bu kadar pasif olması normal değil

Lise mezunu ve mesleği güvenlik görevlisi diyorlar sosyal medyada. Doğruysa yuh deriz. Liyakata bak.
:asd:

Geri
Üst Alt