GSC Anket Derbinin Nasıl Geçeceğini Düşünüyorsunuz?

Derbinin Nasıl Geçeceğini Düşünüyorsunuz ?

• iki takimda kontrollu oynayip sıkıcı bir mac olacak

• bol gollu mac

• agresif bir mac

• hakem hatalariyla dolu bir mac

• rakibin oyunu cirkeflestirecegi bir mac

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hocaya kadro konusunda maalesef güvenmiyorum bazı konularda takıntı yapıyor..toreira-sara-mertens-yunus 4lüsünü yine sahaya sürer gibi .Bu 4lü ön alan baskısı yapsa da bizi savunma anlaminda sıkıntıya sokar

yıllardır gördüğüm şu,kavga çıkan, gergin geçen derbi genelde fbye yarar

Fenerbahçelilerin çok çirkefleşeceği bir maç olacak. Tahriklere kapılmazsak kazanırız bence.

Pkk eylemine Çevik Kuvvet müdahalesi gibi.

Sakatlık ve cezalı oyuncu vermeden kılçıksız net bir galibiyet istiyorum.

Gergin geçecek. Tribünler düşmana çöker gibi harala gürele bağıracak.
Son derbiler gibi kısır geçeceğini düşünmüyorum. Fener bolca saldıracak. Saldırmak zorundalar çünkü. Kazanmaları lazım kendileri açısından. Psikolojik olarak buna ihtiyaçları var.
Biz de ağırlıklı olarak savunma yapıp, hızlı kontratak kovalayacağız.

İlk golü bulursak, Fener dağılır. Yok ilk golü Fener bulursa, işimiz zorlaşır.

Gergin geçecek. Tribünler düşmana çöker gibi harala gürele bağıracak.
Son derbiler gibi kısır geçeceğini düşünmüyorum. Fener bolca saldıracak. Saldırmak zorundalar çünkü. Kazanmaları lazım kendileri açısından. Psikolojik olarak buna ihtiyaçları var.
Biz de ağırlıklı olarak savunma yapıp, hızlı kontratak kovalayacağız.

İlk golü bulursak, Fener dağılır. Yok ilk golü Fener bulursa, işimiz zorlaşır.
anadolu takımlarına bile saldırmayan fb bize mi saldıracak

hiç ihtimal vermiyorum

Bir şey düşünmüyorum gayet rahatım. Kadro geçen seneye göre çok daha iyi durumda.

anadolu takımlarına bile saldırmayan fb bize mi saldıracak

hiç ihtimal vermiyorum
Saldırmaya mecburlar bence. Berabere biten maç bize yarar. Adamlar galibiyete de şampiyonluğa da aç.

Sezon sonu bıçak sırtı bir maç olsa, temkinli olurlardı ama şu an bence saldırırlar.

mou nun derbi karnesi baya iyi o yüzden kestirmek zor. Okan hoca umarım iyi analiz etmiştir fbyi.

Maçın başında agresif ve bastıracaklar kesin, o yüzden bizim ilerideki uzun boylu ve fizikli oyuncularımıza uzun top atıp baskıyı kırmalıyız. Kale önünde mal mal paslaşırsak zaten kesin yeriz.

Dönen toplara orta sahada agresif bir şekilde press yaparak topu aldığımızda direk vakit kaybetmeden ileriye doğru hızlı çıkıp atak yapmalıyız.

Osimhen-Barış-Sallai-Sanchez şart başka çare yok.

Böyle oynamaz ama Okan hoca.

Zor geçecek elbette sonunda kazanan biz olacağız

Saldırmaya mecburlar bence. Berabere biten maç bize yarar. Adamlar galibiyete de şampiyonluğa da aç.

Sezon sonu bıçak sırtı bir maç olsa, temkinli olurlardı ama şu an bence saldırırlar.
Bence de tam tersi, sezonun basinda farkin 5e cikmasinin riskine girmek istemezler

Bakalim gorecegiz

Bence de tam tersi, sezonun basinda farkin 5e cikmasinin riskine girmek istemezler

Bakalim gorecegiz
Tabi ki o riske girmek istemezler ama ligimizde şampiyonu derbiler belirliyor zaten. Yani "sen iç sahanda Galatasaray'ı yenemezsen, Galatasaray'ın gidip Alanyaspor'a puan kaybetmesini mi bekleyeceksin?" diye sorar kendi camiaları.

Geri
Üst Alt