GSC Anket Derbinin Nasıl Geçeceğini Düşünüyorsunuz?

Derbinin Nasıl Geçeceğini Düşünüyorsunuz ?

• iki takimda kontrollu oynayip sıkıcı bir mac olacak

• bol gollu mac

• agresif bir mac

• hakem hatalariyla dolu bir mac

• rakibin oyunu cirkeflestirecegi bir mac

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
bence kora kor bir maç olacak ve bol gollü çünkü fenerbahçenin kazanmaktan başka şansı yok.

diğer yandan bizden daha geniş bir kadroya sahip oldukları için karşılıklı kart cezaları alsak bizim işimize gelir de diyebilirler.

Sampiyonluk yolunda bizi yenmek zorunda olduklarini biliyorlar. Gecen iki seneden ders almadilarsa daha da akillanmazlar. Gererek kazanamazlarsa berabere bitireceklerdir. Ozellikle Mou daha altinci haftada oldugumuzun farkindadir herhalde. Okan'in zaten cok ta seyinde degil. Hakemlerin de ne kadar eyyam yapacagina bagli. Yensek te olur yenmesek te. Baski altinda olan rakip takim biz degiliz.

Maç öncesi ısınma sırasında felan olay çıkarıp her derbide olan normal seylermis gibi hareket edecekler Mac başlayınca kesinlikle hakemi baskı altına alacaklar oyuncularımızın topa sert oynaması gerekiyor ve tahriklere kesinlikle kapılmamasi lazım.Onun dışında Osimheni iyi kullanırsak galibiyet bekliyorum.
. gecmiste ,

# *son feldkamp donemi(2007/08) ceyrek final *ilk maci deplasmani, 0-0
(rovansi 2-1 alip yari finale cikmistik) .
*11yerli ile ciktigimiz mac olarakta hatirlanir. rakipte roberto carlos,kezman,alex ,lugano ,basta da zico vardi yanilmiyorsam .

<- gereken skoru almistik oyunumuz ve genel stratejimiz dolayli .

# *fatih terim'in 0-0 lik sonuc akabinde kupayi sahalarin da aldigimiz deplasman , oyunumuz ve genel stratejimiz.

# *okan buruk'un ilk sezonu deplasmani , oyunumuz ve genel stratejimiz.

nacizane gozlemim , bu ornek ''3 hoca donemsellerin de''
mac taktiklerimizin ortak ozellikleri ; kendi oyun *stratejimize odak yapip,
mac boyu kompakt kalmaya gayret ve ozen gosterdik, psikolojik tahrik vslere dusmedik,sahada dogru bir resim sergiledik .

<- sonucunda istedigimiz sonuclari aldik .

ornekler elbette coktur, ilk aklima gelen olumlu bulduklarimi yazayim istedim.

gecen sezon *mac oncesi bu gibi *noktalara ozellikle *vurgu yapmistim .

psikolojik / mental yonden ne kadar guclu ve ciddi konsantrasyonu merkez *odak yaptigimiz muddetce *istedigimiz sonucu aliriz diye dusunuyorum,
aksi takdir de bu yonlerden silik ve zayif bir durum sergilersek - *istedikleri sonucu alirlar . *gecmiste kimi ornkler de oldugu gibi .

yakin donem babinda,
nitekim gecen sezon pasif,zayif ve silik ,sinmis bir durusumuz var idi saha da, sonuc dan cok bu *zaafiyet durum - derbi den cikan bold resim di - .

gecmiste (90lar dan bugune) ,ozellikle deplasman da,
en bol yildizimizin saha da oldugu ~ tum kulvarlar da estigimiz donem bile, mac / derbi *stratejimizi genel anlam da dogru bulmuyordum kritik nuanslara dair (basta dedigim donemseller haric) .
( istisnalar disinda *cogunlukla biz oynardik , onlar sonucu alirdi) ,
stratejimizi dogru uyguladigimiz donemseller de ise istedigimiz skoru aldik.

bundan mutevvellit - sozun ozu ;

*taktik strateji de - sahada dogru yayilimli bir anlayista ,
*mental strateji de - sahaya odak yapip , psikoljikmen sakin kalip, *geliskenlere *zaafiyet *vermedigimiz muddetce , istedigimiz skoru alacagimiza inancim tam .

saygi ve selamlar .

arkadaşlar karşımızda jesus fbsi olmayacak mou maçı katletmek için her şey yapacak

atilla karaoğlan
daha fazla söze gerek yok

Şaibeli ve tartışmalı pozisyonlara gebe bir maç olma ihtimali çok yüksek

Kırmızı kart görebiliriz ve 2 farklı fb galibiyeti ile sonuçlanabilir

11199.jpg

Derbinin fbye doğru geçeceğini düşünüyordum aynen öyle pis bir şekilde fbye doğru GEÇTİ.

Geri
Üst Alt