Derdimi Nasıl Anlatabilirim?

Son dönemde takımın aldığı kötü sonuçlarla birlikte yine türeyen mevsimlik kuşlar her geçen gün daha da artmakta forumda.
öyle konular açılıyor öyle yorumlar yapılıyor ki antuda dahi yazılmaz yazılamaz.
Bu forumu yönetenler açılan konulara mesajlara dikkatlice bakar incelerse görecektir bu kuşları.
Ve inanın forumun hem kalitesi çok düşüyor hem de çekilmez bir hâl alıyor.
Sonuçlar ne olursa olsun takım bu kadar aşağılanmaz.
Galatasaray bu kadar espri malzemesi yapılamaz hemde bu forumda!!
Eğer bu kuşlar istediği gibi yazıp çizmeye devam edecekse forumun adını
Beyaz Forum olarak değiştirin daha anlamlı olur.

Forumda karşıt görüşlere saygı olmadığını yenimi öğrendin beratcım bu forumda aysala laf söyleyemezsin akpli olamazsın fatih terimi savunamazsın anladınmı? Selçuk da dokunulmazlar listesindeydi de neyseki artık müdahale edemiyorlar ona tepkiler çığ gibi büyüdü çünkü gscimbom daki statükocu tayfa ciddi manada can sıkmakta mağlesef

imza

Bazı modlar kafalarına göre konu kitliyor.Bir kaç adam şutlanırsa sorunun çözülecektir Ber at
Kafasına göre demeyelim, aslında kendimizi iyi anlatamadığımız bir nokta bu yada üyelerin ego yapıp anlamak istemedikleri...

Şu üye görüşü tagı yaratmamız da bu yüzdendir. Çıkış hikayesi budur. Kişiler akıllarına gelen her görüşü foruma açamazlar. Zira forumda duran o görüş konsensus gibi algılanır. Polemik ve provokatif etkiler yaratır. Bu sebeple çoğunluğu temsil etmeyen görüşlere, yada üslup olarak başarısız olanlara ayrı konular olarak izin verilmez.

"Diego Sneijder'den daha iyi futbolcu" diye düşünen biri bunu foruma konu olarak açabilir mi? İşte "Olcan fiyasko transferdir" konusu da aynı bu şekilde. Bu ortamdaki çoğunluğu temsil etmeyen görüş forumun en üstünde çıkarsa, o GSCimbom'a mal edilir. Zaten her görüş temsil yeteneğine sahip olabilecek olsaydı, bu kötü amaçlarla da kullanılırdı.

Örneğin, "Kuşum ötmüyor" konusuna verdiğimiz tolerans nedeniyle 24 saat içinde "kuşum x yapmıyor", "kuşum kedime kur yapıyor", "kuşum ereksiyon sorunu yaşıyor" gibi 10larca konu açılmasına sebep oldu. Bu konuyu açan, kuşum ötmüyor konusunun sahibi de olabilirdi.

Kendini ifade etme isteğine saygı gösteriyorum Berat ama karşıt görüşü kendinden görmeyip isyan etmektense, anlamaya çalışmanı öneriyorum sana.

Bir süre görüşlerini ayrı konu değil de ilgili konulara mesaj atarak dile getirmeyi dene, o zaman fikirlerinin forumda barınma şansı daha yüksek olabilir.

Kafasına göre demeyelim, aslında kendimizi iyi anlatamadığımız bir nokta bu yada üyelerin ego yapıp anlamak istemedikleri...

Şu üye görüşü tagı yaratmamız da bu yüzdendir. Çıkış hikayesi budur. Kişiler akıllarına gelen her görüşü foruma açamazlar. Zira forumda duran o görüş konsensus gibi algılanır. Polemik ve provokatif etkiler yaratır. Bu sebeple çoğunluğu temsil etmeyen görüşlere, yada üslup olarak başarısız olanlara ayrı konular olarak izin verilmez.

"Diego Sneijder'den daha iyi futbolcu" diye düşünen biri bunu foruma konu olarak açabilir mi? İşte "Olcan fiyasko transferdir" konusu da aynı bu şekilde. Bu ortamdaki çoğunluğu temsil etmeyen görüş forumun en üstünde çıkarsa, o GSCimbom'a mal edilir. Zaten her görüş temsil yeteneğine sahip olabilecek olsaydı, bu kötü amaçlarla da kullanılırdı.

Örneğin, "Kuşum ötmüyor" konusuna verdiğimiz tolerans nedeniyle 24 saat içinde "kuşum x yapmıyor", "kuşum kedime kur yapıyor", "kuşum ereksiyon sorunu yaşıyor" gibi 10larca konu açılmasına sebep oldu. Bu konuyu açan, kuşum ötmüyor konusunun sahibi de olabilirdi.

Kendini ifade etme isteğine saygı gösteriyorum Berat ama karşıt görüşü kendinden görmeyip isyan etmektense, anlamaya çalışmanı öneriyorum sana.

Bir süre görüşlerini ayrı konu değil de ilgili konulara mesaj atarak dile getirmeyi dene, o zaman fikirlerinin forumda barınma şansı daha yüksek olabilir.

Berat'ın bahsettiği konu için örnek olabilir ama benim bahsettiğim bir portal modunun açtığı bir haberin diğer smod tarafından kitlenmesi.Kafasına göre kitlediğini gerek konuya yazması gerek de diğer konuştuğum yönetici arkadaş söyledi.Açmamak için de bir süre direttiler.Sonuç olarak açıldı.Böyle çok örnek var.
Ayrıca Berat'ın da haklı olduğu kısımlar var.Yönetici profilinin gözden geçirilmesi lazım.

Forumda karşıt görüşlere saygı olmadığını yenimi öğrendin beratcım bu forumda aysala laf söyleyemezsin akpli olamazsın fatih terimi savunamazsın anladınmı? Selçuk da dokunulmazlar listesindeydi de neyseki artık müdahale edemiyorlar ona tepkiler çığ gibi büyüdü çünkü gscimbom daki statükocu tayfa ciddi manada can sıkmakta mağlesef
İşte anlaşamadığımızın en büyük ispatı.

"selçuk mu mustafa sarp mı" konusu açtığında onu da kilitleyip çöpe kaldırdık Ozan. Rencide olma diye cümle seçiyorum ama böyle bir konu açamazsın. Selçuk Sarp'tan kötü oynasa da yapamazsın, bizim hakkımızda "GSCimbom Selçuk la Mustafa Sarp'ın kıyaslandığı biryer" dedirtemezsin. Adımıza bu kötü reklamı yapamazsın. Sen bunları maalesef yaptın ama gelip bu konuya böyle bir mesaj yazabiliyorsun.

Başkalarına kötü örnek olma kısmında de hiç değinmedim henüz.

Abdullah Bey satırlarca yazmanıza gerek yok... PRovoke etmeye çalışan bikaç tip var forumda.. Bir tanesi de bu konuyu açan şahıs. Derdini gitsin antudaki arkadaşlarına anlatsın.

Berat'ın bahsettiği konu için örnek olabilir ama benim bahsettiğim bir portal modunun açtığı bir haberin diğer smod tarafından kitlenmesi.Kafasına göre kitlediğini gerek konuya yazması gerek de diğer konuştuğum yönetici arkadaş söyledi.Açmamak için de bir süre direttiler.Sonuç olarak açıldı.Böyle çok örnek var.
Ayrıca Berat'ın da haklı olduğu kısımlar var.Yönetici profilinin gözden geçirilmesi lazım.
Akıllarda tereddüt bırakmayı sevmem dolayısıyla örnek verdiğiniz konuyu öğrenmek isterim. Bana pm ile link gönderirseniz yada konu adı ve tarihini verirseniz anlamaya gayret edeceğim. Lakin böyle birşey nasıl olmuş hayatta olmaz gibi birşey duyamazsınız benden. Mod'un açtığının Smod tarafından kilitlenmesi nedir? Admin'in açıp Smod'un kilitlediği konular da gördüm ben, bu her zaman olabilir. Hangimiz her zaman hep doğru kararlar veriyoruz ki? Bir de durumsallık var, bugünün doğrusu yarının yanlışı olabilir. Bunları geçelim.

Galatasaray taraftar profilinde kafatascı zihniyet maalesef var, bir düşüncenizi dile getirirken bile "yönetici profilini gözden geçirilmesi" diyorsunuz. İsim vermeye kalksanız belki birkaç mod söyleyeceksiniz ki konu kilitleme ve ceza vb konular aslında onların kararı değil, sadece uygulayıcı durumundalar. Kararlar çoğunlukla üst yönetimin ve genelde tekil değil konsensus ile alınan kararlar. Yani birden fazla kişi tarafından onaylanan kararlar.

"Berat'ın haklı olduğu konular var" diyorsunuz. Neden haksız olduğunu son birkaç mesajımda açıklamaya çalıştım. Eğer onları okuyup hala böyle diyebilecekseniz, size;

"Hayır, "sizin de haklı olduğunuz konular vardır" demeden bunu diyemezsiniz. Berat'ın haklı olduğu tek konu bile yok eğer bizim o konuları neden kilitlediğimizi anlamadıysanız."

diyeceğim.

Aysal çoğu kişi için ilk kongrede bitmişti zaten. Hep destek mantığı ile millet ses çıkarmadı.

Fatih hoca kovulduğu günü hatırlıyorum biryerlerden 4lü bir tayfa türedi hocanın ne adamlığı kaldı ne şerefi.

Terimci tayfa teker teker ceza alırken bu dörtlüye kimse dokunmadı.
Bu dörtlü tabii ortalıkta yok yine biz varız
@Abdullah Taşan
Abdullah beye o gün özel msj yolladım cevap çok politik ve alakasızdı.

Akp olayına girmiyorum zaten bir futbol forumunda işi yok.

Selçuk'un bir profesyonel gibi yaşamamasından başka suçu yok.
O formayı yere atan adam 5 senelik yeni kontratı bırak soyunma odasına alınmaması lazım.
Birde Aysal efendi zam yapmış bunlara.

Toparlamaya çalışıyorum ama nerden tutsam elimde kalıyor.

İyi forumlar.

BlueTapa

Forumda karşıt görüşlere saygı olmadığını yenimi öğrendin beratcım bu forumda aysala laf söyleyemezsin akpli olamazsın fatih terimi savunamazsın anladınmı?

aynen.

antu hakkinda çok dalga geçiyoruz ama bu seyler dolayi antudan pek farkimiz olmuyor maalesef.

Kendi başkanına Aysal Efendi diyen, defol git diyerek kovan adamlar yüzünden antuya da döner bu forum, pazar yerine de... Anlayış ve saygı bekleyenler önce kendi klübüne ve başkanına saygılı ve anlayışlı olacak...

Akp boyz da kendilerine pay çıkartmaya çalışıyor.

Size saygı duyulmaması sebebi akpli olmanız değil çirkin tarziniz. Burak Pakdemir de koyu akpliydi, süper de anlaşıyoruz mod yapmıştım hatta. Cunku adam düzgün insan.

Fikirlerini okuzce izah edenler, benim okuzlugumden demeyip ya gorusumden dolayı ya, magduriyetine girince çok komik oluyor.

-Tapatalk-

Bu forumda 2009 ve 2010 yılında ki ortam kalmadı malesef. O zamanlar takılan kişilerin arasında dönen muhabbetin yarısı bile dönmüyor forumda. kimse ceza alırım korkusuyla değil aman arkadaşın kalbi kırılmasın diye kendi otokontrolünü yaparak düşüncelerini yazıya dökerdi. Ben artık sadece okuyorum o da sadece yılların verdiği alışkanlıktan,birşey kolay kolay yazmıyorum. Yönetici ve sorumluluğu olan arkadaşların işi çok zor her fırsatta pis geyik yapayım,laf sokayım diye takılan arkadaşlarla uğraşıyorlar.

bu konu sabaha degil seneye kadar sürer vallahi.
Hic girmeyim konuya. cözüm bulunmaz :38573:

Akp boyz da kendilerine pay çıkartmaya çalışıyor.

Size saygı duyulmaması sebebi akpli olmanız değil çirkin tarziniz. Burak Pakdemir de koyu akpliydi, süper de anlaşıyoruz mod yapmıştım hatta. Cunku adam düzgün insan.

Fikirlerini okuzce izah edenler, benim okuzlugumden demeyip ya gorusumden dolayı ya, magduriyetine girince çok komik oluyor.

-Tapatalk-
@FatihDerin hakkinda mi konusuyorsun? :D

Ayrica çirkin tarz diyorsun ama bu forumda bazen AKP veya Tayyip'i en küçük şeyler de, saygisizlik yapmadan savunanlarin neredeyse linç edilmesine ne diyorsun? Bu olay çok oldu ve o savunan kişiler herhangi bir cirkinlik yaptigini düsünmüyorum.

Birbirimizin politik görüşüne saygi göstermemek bu forumdaki en büyük problemlerden birisi oldugunu düşünüyorum.

Politik görüşe saygı duymak şarttır. Ama konu Galatasaray olunca bu bağlılıkları gevsetmek icap eder ki sen, Tayyipe laf gelmesin diye Demirören in seçimle geldiğini iddia eden adamsın. Tayyip'i gene sev, burada yanlış yaptı hakkimizi yedi de, gene takdir et o ayrı.

Siyasi baglilimdan ötürü gerekirse anti-gs.yaparım diyen tipler mevcut

-Tapatalk-

Akıllarda tereddüt bırakmayı sevmem dolayısıyla örnek verdiğiniz konuyu öğrenmek isterim. Bana pm ile link gönderirseniz yada konu adı ve tarihini verirseniz anlamaya gayret edeceğim. Lakin böyle birşey nasıl olmuş hayatta olmaz gibi birşey duyamazsınız benden. Mod'un açtığının Smod tarafından kilitlenmesi nedir? Admin'in açıp Smod'un kilitlediği konular da gördüm ben, bu her zaman olabilir. Hangimiz her zaman hep doğru kararlar veriyoruz ki? Bir de durumsallık var, bugünün doğrusu yarının yanlışı olabilir. Bunları geçelim.

Galatasaray taraftar profilinde kafatascı zihniyet maalesef var, bir düşüncenizi dile getirirken bile "yönetici profilini gözden geçirilmesi" diyorsunuz. İsim vermeye kalksanız belki birkaç mod söyleyeceksiniz ki konu kilitleme ve ceza vb konular aslında onların kararı değil, sadece uygulayıcı durumundalar. Kararlar çoğunlukla üst yönetimin ve genelde tekil değil konsensus ile alınan kararlar. Yani birden fazla kişi tarafından onaylanan kararlar.

"Berat'ın haklı olduğu konular var" diyorsunuz. Neden haksız olduğunu son birkaç mesajımda açıklamaya çalıştım. Eğer onları okuyup hala böyle diyebilecekseniz, size;

"Hayır, "sizin de haklı olduğunuz konular vardır" demeden bunu diyemezsiniz. Berat'ın haklı olduğu tek konu bile yok eğer bizim o konuları neden kilitlediğimizi anlamadıysanız."

diyeceğim.

Konunun uzamasını istemiyorum.O kadar takılacak bir olay değil.Örnek de verdim.Admin'in açıp smodun kapatması vs gibi bir konuya takılacak değilim.Konu arkadaşın keyfe keder konu kitlemesiydi. Üst yönetim kararı falan da değildi.
Düşüncemi dile getirirken öyle diyorum çünkü düşüncem bu.Zaten smodluk da yaptım bu forumda.Neyin ne olduğunu biliyorum.Ama cidden bazı kişilerin değiştirilmesi gereklidir, ister kabul edin, ister etmeyin.Sizin bileceğiniz iş.Bunu diyorum diye de kafatasçı olmuyorum.
Sizin haklı olduğunuz konular var ama Berat'ın da haklı olduğu konular var.

Berat önce kendini şu özenti ''troll olcam'' davasından bir kurtarsın. Sonra gelsin burada derdini anlatmaya çalışsın. Troll olmak kimi zaman hoş bir şey değil. Kimse kimsenin görüşünü belirttiği konuya işeme hakkı yok.

Ama Berat bunu alışkanlık hala getirmiş.Neredeyse ölümlü bir topicte bile adam trollüğünden ödün vermiyor.

Ben olayın siyasi ya da politik tarafında değilim... Internet ortamında o tartışmalara girmem de....

Benim derdim klübe, başkanına ve futbolcularına hitap tarzları.... Saygısızca...

Politik görüşe saygı duymak şarttır. Ama konu Galatasaray olunca bu bağlılıkları gevsetmek icap eder ki sen, Tayyipe laf gelmesin diye Demirören in seçimle geldiğini iddia eden adamsın. Tayyip'i gene sev, burada yanlış yaptı hakkimizi yedi de, gene takdir et o ayrı.

Siyasi baglilimdan ötürü gerekirse anti-gs.yaparım diyen tipler mevcut

-Tapatalk-
İşte forumdaki en büyük problemlerden biri budur. Daha güzel bir şekilde ifade edilemezdi :hat:

Kendi başkanına Aysal Efendi diyen, defol git diyerek kovan adamlar yüzünden antuya da döner bu forum, pazar yerine de... Anlayış ve saygı bekleyenler önce kendi klübüne ve başkanına saygılı ve anlayışlı olacak...

Banamı taş atıyorsun hayırdır?

Defol git demem hiç kimseye ama keyfi/egosu öyle istedi diye (Ft olayı, burak-selçuk sözleşme yenileme olayı, nüfuslu güçlü yönetimi dağıtma olayi) biz zarar göreceksek efendi lafı cuk oturur.

Demek onun için Galatasarayın başarılarından çok daha önemli şeyler varmış.

BlueTapa

Geri
Üst Alt