Derdimi Nasıl Anlatabilirim?

Sırf içindeki negatifliği dökmek için böyle konuların açılmasını fırsat bekleyen arkadaşlar var. İşte Berat konularının birbaşkasının daha nereye gideceğini hesap edemedi. Yapmayın, etmeyin, bize Berat'ın bir konusunu daha kapattırmayın. :)

Ayrıca ayrım yapamamanıza hayranım;

Ünal Aysal bu kulübün başkanı, Terim bu takımın eski teknik direktörü, üstelik kendiyle ters düşmüş, Galatasaray düşmanlarıyla kader ortaklığı yapmış biri. Ayrılış şekli nedeniyle tepki görmesi doğal.

2sini de eleştirebilirsiniz. Ama 2 testiden biri kırılacaksa bu hep Terim olur. Ta ki aktif görevdeki kişi değişinceye dek.

Bu forum apolitik, ama bazı koyu düşünceli üyeleri (kabul ediyorum ki çoğu Akp'li) uzaklaştırdı diye Akp karşıtı algılanıyor. Bizi buradan vurmak isteyen kişiler de maalesef aynı amaca hizmet ediyor.

Selçuk formsuz, Selçuk geçen yılki başarısızlığın da en büyük sorumlularından biri. Yerli yabancı ayrımı diye bir kavramdan bahsediyorsak, Melo'yu savunacağı yerde eleştirmesini vs düşündüğümüzde çok büyük hataları olan biri. Bana kalırsa oyundan çıkmaya çalışıp formasını vermeye çalıştığı Fener maçında sözleşmesi fesh edilmeliydi. Bunlara eyvallah.

Ama "Selçuk mu? Sarp'mı?" konusu olmaz. Birinde Galatasaray değerlerini yargılıyorsun diğerinde ise eleştireyim hedefiyle saçma sapan birşey yapıp aslında yeni direnç noktaları yaratıyorsun. İroni ise ayrı polemik, değilse apayrı.

Politik görüşe saygı duymak şarttır. Ama konu Galatasaray olunca bu bağlılıkları gevsetmek icap eder ki sen, Tayyipe laf gelmesin diye Demirören in seçimle geldiğini iddia eden adamsın. Tayyip'i gene sev, burada yanlış yaptı hakkimizi yedi de, gene takdir et o ayrı.

Siyasi baglilimdan ötürü gerekirse anti-gs.yaparım diyen tipler mevcut

-Tapatalk-
:k19:

abdullah abiye hak verdim
başlığın gscimbomda top10da yer alması öyle bi algı yaratabilir
olcan olayını ilk mesajda anlattım
çok talihsiz tespitti
ama gel gör ki adamı oynatmıyolar
hadi 17 haziran duruşu denilen konumda da hatalıyım ama bu sonuncu da hatamı göremiyorum
başkanın bırakması gerektiğini yumuşak sert dille bildirdim

ama demek istediklerim anlaşılmış gibi, lütfen kulak verin.

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

Sırf içindeki negatifliği dökmek için böyle konuların açılmasını fırsat bekleyen arkadaşlar var. İşte Berat konularının birbaşkasının daha nereye gideceğini hesap edemedi. Yapmayın, etmeyin, bize Berat'ın bir konusunu daha kapattırmayın. :)

Keşke özel msjlarımıza/emaillerimize dönsenizde bizde böyle ulu orta bu konuları konuşmasak.

Beratın konusu kapansın akabinde bir derdi olan pm'le halletsin.
Böyle reklam olmaya gerek yok.
Ama böyle konular birike birike bu hale geliyor.

Üyeler bir çözüm beklerken cvp alamayınca bu konularda sitem ediyor.

Üyelerimizin negatifliğinden ziyade yönetimin ilgisizliği böyle konuları buralara getirebiliyor.

BlueTapa

Aysal ve Ekibi futbol fakiridir. Bunu 10 yıldır Galatasaray'ı detaylı olarak takip etmenin tecrübesi ile söylüyorum. İsteyen istediği kadar elestirebilir.

Aysal Galatasaray'ın en zengin döneminde gelip, en fazla borcu takan Baskandır. Aysal olurda giderse enkazda bir takım bırakacaktır. Bonservis istemesen bile elden cıkartamayacagın bir sürü topcu var,

Bize parası olan degil, futboldan anlayan yönetim lazım. Futbol kaliteli futbolcular ile oynanır ve bu futbolcuları bulmak icinde futbolcudan anlamak gerekiyor.

Kalite derken, simdi bizdede isim olarak cok kalite oyuncular var ama adam fizik-kondisyon olarak bitmisse ne edeyim ismini..

Aksam aksam çok güldüm ya.
Hocam senin saatin baya baya geri kalmış yada gözünün gördüğünü beynin ters algılıyor...

Ünal Aysal başa gelmeden önce kulüp para diye düz duvara tırmanıyordu.
yarım kanpanyaları yapılıyordu.
parasızlıkdan zapatalara kadar düşmüşdük.
o yoklukda borcun bataklıgın içinde ligde Kümeye GS sesleri tribünlerden yükselirken geldi Ünal Aysal.

Ve şu 3 yıllık başkanlığı süresince GS ın gelirlerini her sene çok büyük bir ölçüde arttırdı.
Evet giderlerde arttı ama diğerleri gibi sadece harcamadı her harcadığının neredeyse karşılığını çıkarttı..

Ünal Aysala vuracaksanız ekonomiden vuramazsınız. Başarısızlıkdan da vuramazsınız. Sonuçda 2 yıl üst üste şampiyon olmuş şampiyonlar liginde çeyrek final oynatmış 2 yıl üst üste grupdan çıkmış bir başkan.
Bu başarıları her sene yakalayamazsın...

Ünal Aysal ın hatası yönetim ve teknik direktör seçimindedir(dolayısıylada transfer)
Bu da her yönetimin başına gelebilir. Önemli olan ders alması..
Ben her fırsatta eleştiriyorum yönetimi transfer politikasını hoca tercihlerini ama yapılacak birşey yok bunlar olabilecek hatalar. Ders alsın yeterki.
Ünal Aysalı eleştirirsen bu konularda eleştirebilirsin ancak...

Bakın Man. UTD a Ferguson dan sonra 2 yıldır bocalıyor. Geçen sene Moyes fiyaskoydu.
Bu sene gitti Van Gaal i getirdi 200m euroya yakın bonservis için para harcadı Falcao di maria getirdi sonuç ? leichesterden 5 yedi dalga konusu oldu.
Dikiş tutmayınca ne yaparsan yap başarının garantisi yok.

Aynı şekilde Barcelona Guardioladan sonra sıfır çekdi.
Milan yıllardır kendini toparlayamıyor.
İnter desen aynı şekilde..

Yani bu inişler çıkışlar doğaldır normaldir.
Ki bizim ülkemizde geçen sene hakemler sayesinde fenerin 18 puan aldığını unutmayın.
TFF nin GS a verdiği cezaları unutmayın.
GS ın üzerine oynanan oyunlarıda hesaba katın.

Bu sene bile aynı plan devam ediyor. Görüyoruz dün fenere verilen komedi penaltıyı..

Türkiyede hangi takım sıyrılırsa onu aşağa çeker. bizide çekdiler...

Biraz sabır göstermeli başkanın ders çıkararak dogru hamleler yapacağını ummalıyız.
Şu an onun yerine gelecek adaylar içerisinde kiler başkanın tırnağı olamazlar.

Ünal Aysal bu kulübün başkanı, Terim bu takımın eski teknik direktörü, üstelik kendiyle ters düşmüş, Galatasaray düşmanlarıyla kader ortaklığı yapmış biri. Ayrılış şekli nedeniyle tepki görmesi doğal.

Sayin Abdullah bey, Basketbol hocamiz Ergin Ataman´da Galatasaray düsmanlari ile bilrikte kader ortakligi mi yapiyor ? Unutmayalim ki biz futbolda bile sahadan cekilmezken, böyle bir ise basketbolda tenezzül ettik. Burada Fatih Terim´e karsi bin bir tane hakaret edildi... Adamin mecazi anlamda ne anasi ne bacisi kaldi, ve forum yönetimi buna uzun bir süre göz yumdu, bu konuda kisitlama getirdikten sonra arkadaslari tebrik de ettim.

Bu nasil bir mantikdir ki bu takima hizmet etmis bir insanin gittikten sonra, ona sallamak serbest olsun ?
Galatasaray Fatih Terim icin ne ise, Milli Takim da odur. Galatasaray´i 8 sene Milli Takimlar 11 sene calistirmis bir Insan ve büyük hizmetler vermis. 11 Galatasaray, 9 yil da Milli formayi giymis aktif futbolcu olarak. Sanki Fenerbahce´ye gitmis gibi algi yaratilmasi bu konu ile ilgili ayiptir, Fenerbahce´den iki misli masi reddetmistir zamaninda bu adam. Adami önce kobup, sonra Milli Takim´da devam etti diye elestirmenin bir mantigi yoktur.

Son düzenleme:
abdullah abiye hak verdim
başlığın gscimbomda top10da yer alması öyle bi algı yaratabilir
olcan olayını ilk mesajda anlattım
çok talihsiz tespitti
ama gel gör ki adamı oynatmıyolar
hadi 17 haziran duruşu denilen konumda da hatalıyım ama bu sonuncu da hatamı göremiyorum
başkanın bırakması gerektiğini yumuşak sert dille bildirdim

ama demek istediklerim anlaşılmış gibi, lütfen kulak verin.

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

Bir miktar anlaştığımıza sevindim. Bak sana bir örnek vereyim, adam senin mesajlarını alıp Berat 'ı sorgulamıyor, GSCimbom "şöyle böyle" diyor. Açılan konuya bak, seni o konuya yazdığın mesajlara bak. (Hem de kaç tane...) Berat'ın GSCimbom 'a bunu yapma hakkı var mı?

gscimbom com #605955 - uludağ sözlük galeri

o gün pis sinirlenmiştim ama varya
ben burada sinerji ortamı yaratmaya çalışmıştım ve gittik yine kaybettik
bak yine sinirlendim

Sayin Abdullah bey, Basketbol hocamiz Ergin Ataman´da Galatasaray düsmanlari ile bilrikte kader ortakligi mi yapiyor ? Unutmayalim ki biz futbolda bile sahadan cekilmezken, böyle bir ise basketbolda tenezzül ettik. Burada Fatih Terim´e karsi bin bir tane hakaret edildi... Adamin mecazi anlamda ne anasi ne bacisi kaldi, ve forum yönetimi buna uzun bir süre göz yumdu, bu konuda kisitlama getirdikten sonra arkadaslari tebrik de ettim.

Bu nasil bir mantikdir ki bu takima hizmet etmis bir insanin gittikten sonra, ona sallamak serbest olsun ?
Galatasaray Fatih Terim icin ne ise, Milli Takim da odur. Galatasaray´i 8 sene Milli Takimlar 11 sene calistirmis bir Insan ve büyük hizmetler vermis. 11 Galatasaray, 9 yil da Milli formayi giymis aktif futbolcu olarak. Sanki Fenerbahce´ye gitmis gibi algi yaratilmasi bu konu ile ilgili ayiptir, Fenerbahce´den iki misli masi reddetmistir zamaninda bu adam. Adami önce kobup, sonra Milli Takim´da devam etti diye elestirmenin bir mantigi yoktur.
Örneğin saçma oldu.

Terim 2 kulübü de çalıştırsa hakkında bunlar denebilir miydi? Yada Ergin Ataman vatan, millet, sakarya deyip TBF'ye saydırırken, Galatasaray'ı bırakıp Milli Takıma koşsaydı onu burada kim savunabilirdi?

Bu forumda Emre B. 'na, Caner 'e yada Volkan ayısına küfür etmek bile yasakken, Terim 'e küfredildiğini bunun bizler tarafından savunulduğunu nasıl iddia edebilirsiniz? Küfreden olduysa da cezasını almıştır, bizim için kendimize edilen küfürden farkı yoktur, kaldı ki bu forumda yazılı küfür ve ağır hakaretler, yazan kişiden öte bizi de yasalar önünde suçlu yapar, sizce biz böyle birşeye müsade eder miyiz?

Kimseyi yalan yanlış yönlendirmeyelim. Bizi anti Terim cephesine koymaya çalışıyorsunuz. Berat'ın istemeden açtığı konu ile yaptığı negatif reklamdan farksız bu. Terim çok ağır eleştirilmiştir, dilin döndüğünce, zamanımız oldukça daha da eleştirilmesi gerekir. Ortada küfür yoksa, geriye sadece ağır eleştiriler kalıyor.

Problem de aslında burada, eleştiriyi kabul edemeyenlerde. Üyeler bize kızıyordu Aysal için yazdığı hakaret içerikli mesajlardan dolayı ceza verdik diye, onlar da bizi Terim'ci yapmıştı mesela.

Mesele objektif bakabilmek, bunun için de taraf olmamak gerekiyor. Körü körüne taraf olmayanlarla hiç sorunumuz olmadı bizim bugüne dek.

Cümlelerin ilk harfini büyük yazarak başlayabilirsin...

Örneğin saçma oldu.

Terim 2 kulübü de çalıştırsa hakkında bunlar denebilir miydi? Yada Ergin Ataman vatan, millet, sakarya deyip TBF'ye saydırırken, Galatasaray'ı bırakıp Milli Takıma koşsaydı onu burada kim savunabilirdi?

Bu forumda Emre B. 'na, Caner 'e yada Volkan ayısına küfür etmek bile yasakken, Terim 'e küfredildiğini bunun bizler tarafından savunulduğunu nasıl iddia edebilirsiniz? Küfreden olduysa da cezasını almıştır, bizim için kendimize edilen küfürden farkı yoktur, kaldı ki bu forumda yazılı küfür ve ağır hakaretler, yazan kişiden öte bizi de yasalar önünde suçlu yapar, sizce biz böyle birşeye müsade eder miyiz?

Kimseyi yalan yanlış yönlendirmeyelim. Bizi anti Terim cephesine koymaya çalışıyorsunuz. Berat'ın istemeden açtığı konu ile yaptığı negatif reklamdan farksız bu. Terim çok ağır eleştirilmiştir, dilin döndüğünce, zamanımız oldukça daha da eleştirilmesi gerekir. Ortada küfür yoksa, geriye sadece ağır eleştiriler kalıyor.

Problem de aslında burada, eleştiriyi kabul edemeyenlerde. Üyeler bize kızıyordu Aysal için yazdığı hakaret içerikli mesajlardan dolayı ceza verdik diye, onlar da bizi Terim'ci yapmıştı mesela.

Mesele objektif bakabilmek, bunun için de taraf olmamak gerekiyor. Körü körüne taraf olmayanlarla hiç sorunumuz olmadı bizim bugüne dek.

Benim dedigimi anliyamadiniz galiba, konu asla ve asla elestiriler degildir. Kebabci, Tarator, Parator yada rencide edici yüzlerce resimlerdir benim kast ettigim. Forum yönetimi buna sonunda bir düzenleme getirdi, ve belirli ifadeleri de yasaklamistir. Ben bilakis küfür demedim, mecazi anlamda dedim. Benim elestirim bu hamlelerin gec gelmesiydi.

Fatih Terim zaten iki takimi calistiriyordu, kovulduktan sonra bunun mümkinati zaten kalmamistir. Taraf tutmayalim bencede olaylara oldugu gibi bakalim. Eger kendi yorumlarimizi cikarirsak ortada ne kaliyor Abdullah Bey ? Hadi sizlerin dedigi gibi harbiden kacip gitseydi bende elestirirdim, ama gercekler öyle degil iste. Sözlesmesi "sözde" ve formalite olan bir YK toplantisinda fesh edilmistir...
Örnek sacma degil, aslinda tam yerinde bir örnektir. Ergin Ataman´in Ünal Aysal ile ilgili bir sorunu olsaydi, bu adam kovulsaydi ne olacakti ? Ona da mi kacip gitti diyecektik ozaman ?

Son düzenleme:
Her sene Şampiyon olmamız garanti değil ve 3 te 2 lig şampiyonluğu ve CL de 2 sene üst üste gruplardan çıkan bir takım kuran Ünal başkan başarılıdır.:k19:

Bir de TERİM kovuldu denmiş ama gizli gizli Tff ve Demirören'le anlaşan bir TERİM "KENDİNİ ZORLA KOVDURTMUŞTUR."

Açtığım çoğu konu kilitlenip çöpe atılıyor. Gsc popülasyonu aysalcılardan oluşuyor da ben bu adamı istemiyorum... Nerde demokrasi aga, fikrimi yazacam YANİ.

Bunu nasıl paylaşıcam, kilitlemeyin de biz de derdimizi anlatalım.

(17 haziranda açmıştım bi konu, maç gidilsin diye.. kitlemiştiniz.
olcan fiyasko olur demiştim ki bence talihsiz
bi başlığım.
geçen de aysala seslenmiştim bırak die kitlediniz)

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

uploadfromtaptalk1411415870224.webp

* LG G2 Tapatalk *

Başka kuş yemi yok mu ya?Hep aynı paket atılıyor foruma.:)

Her sene Şampiyon olmamız garanti değil ve 3 te 2 lig şampiyonluğu ve CL de 2 sene üst üste gruplardan çıkan bir takım kuran Ünal başkan başarılıdır.:k19:

Bir de TERİM kovuldu denmiş ama gizli gizli Tff ve Demirören'le anlaşan bir TERİM "KENDİNİ ZORLA KOVDURTMUŞTUR."

başarın devami da gelmesi lazim

her sene şampiyonluk garanti olmadigini katiliyorum ama takim, şampiyonluk için yarişacak kadroya sahip degilse, ve bunun nedeni, iki çok facia transfer dönemi sayesinde ise Aysal o kadar başarıli degildir. Her sene yaşlanmiş futbolcularla Kupa yenmek istiyorsan bu takimin maddi durumunu agir şekilde kirarsin.

Üstelik o söyledigin başarılarin büyük kismi Terim hocayken alindi. :k19:

Ne Terimci ne Aysalciyim fakat bu bir gerçek: Terim gittikten beri Galatasaray kendine gelemedi.

Geri
Üst Alt