Derdimi Nasıl Anlatabilirim?

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
Açtığım çoğu konu kilitlenip çöpe atılıyor. Gsc popülasyonu aysalcılardan oluşuyor da ben bu adamı istemiyorum... Nerde demokrasi aga, fikrimi yazacam YANİ.

Bunu nasıl paylaşıcam, kilitlemeyin de biz de derdimizi anlatalım.

(17 haziranda açmıştım bi konu, maç gidilsin diye.. kitlemiştiniz.
olcan fiyasko olur demiştim ki bence talihsiz
bi başlığım.
geçen de aysala seslenmiştim bırak die kitlediniz)

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

Aysal ve Ekibi futbol fakiridir. Bunu 10 yıldır Galatasaray'ı detaylı olarak takip etmenin tecrübesi ile söylüyorum. İsteyen istediği kadar elestirebilir.

Aysal Galatasaray'ın en zengin döneminde gelip, en fazla borcu takan Baskandır. Aysal olurda giderse enkazda bir takım bırakacaktır. Bonservis istemesen bile elden cıkartamayacagın bir sürü topcu var,

Bize parası olan degil, futboldan anlayan yönetim lazım. Futbol kaliteli futbolcular ile oynanır ve bu futbolcuları bulmak icinde futbolcudan anlamak gerekiyor.

Kalite derken, simdi bizdede isim olarak cok kalite oyuncular var ama adam fizik-kondisyon olarak bitmisse ne edeyim ismini..

Bence sadece dusundugunu yazmak yetmez, bi de argumanli yazilar yazalim, ozaman MOD lar acik tutabilir.

(Sadece bir dusunce..)

orhan-gencebay-birakin-da-yasayalim-1977_7562485-19330_640x360.jpg

Olm sen troll damgasini yedin bikere, her hareketin trolluk olarak görülüyor.

Forumda karşıt görüşlere saygı olmadığını yenimi öğrendin beratcım bu forumda aysala laf söyleyemezsin akpli olamazsın fatih terimi savunamazsın anladınmı? Selçuk da dokunulmazlar listesindeydi de neyseki artık müdahale edemiyorlar ona tepkiler çığ gibi büyüdü çünkü gscimbom daki statükocu tayfa ciddi manada can sıkmakta mağlesef

Forumdaki 100 konudan 70 nde geyik dönüyor buda en büyük etken olsa gerek..

ifade özgurlügunun ne mal bir mevcut sistem oldugunu görüyoruz

Forumda karşıt görüşlere saygı olmadığı için konuların kilitlenmiyor,düzgün ifade etmediğin için ya da trollük yaptığın için konuların kilitleniyor.Ciddi hiç bir konuyu konuda olay falan çıkmadıkça biz kilitlemeyiz.Ayrıca sen milletin konusunda trollük yapıp millete sataşırken onlardan sana saygı göstermesini mi bekliyorsun?

Forumda karşıt görüşlere saygı olmadığı için konuların kilitlenmiyor,düzgün ifade etmediğin için ya da trollük yaptığın için konuların kilitleniyor.Ciddi hiç bir konuyu konuda olay falan çıkmadıkça biz kilitlemeyiz.Ayrıca sen milletin konusunda trollük yapıp millete sataşırken onlardan sana saygı göstermesini mi bekliyorsun?

ne trollüğü gördün
burada ne yazıyorsak gerçekte de onu konuşuyoruz
geçende de tartışma felan da çıkmadı
ölen de yok yaralanan da
ben üyelerden saygı beklemiyorum
sizden bekliyorum yönetimden bekliyorum!

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

ne trollüğü gördün
burada ne yazıyorsak gerçekte de onu konuşuyoruz
geçende de tartışma felan da çıkmadı
ölen de yok yaralanan da
ben üyelerden saygı beklemiyorum
sizden bekliyorum yönetimden bekliyorum!

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••
Yönetim saygısızlık etmez üyelerine.

Geri
Üst Alt