# Derrick Köhn

Savunma anlamında zaten sıkıntılı. O yüzden takımda kalırsa ve net 3'lü oynayacağımız dönemde sol-sağ kanat bek yedekler, rotasyona katkı sağlar. Hatta performansı gösteriyor ki bazı maçlarda Barış'ı dinlendirmek istersen yap skoru 2-0, dk 60 çıkar Barış'ı at sahaya Köhn'ü.

Hızıyla yardıra yardıra koşan oyuncu önemli.

Savunma anlamında zaten sıkıntılı. O yüzden takımda kalırsa ve net 3'lü oynayacağımız dönemde sol-sağ kanat bek yedekler, rotasyona katkı sağlar. Hatta performansı gösteriyor ki bazı maçlarda Barış'ı dinlendirmek istersen yap skoru 2-0, dk 60 çıkar Barış'ı at sahaya Köhn'ü.

Hızıyla yardıra yardıra koşan oyuncu önemli.
yedek kanat oyuncusu olarak is yapabilir belki. eren onunde bir denemek lazim jakobs sallai'den biri giderse tabii yoksa luks olur

yedek kanat oyuncusu olarak is yapabilir belki. eren onunde bir denemek lazim jakobs sallai'den biri giderse tabii yoksa luks olur

Köhn bana şuan sol bek, sol-sağ kanat bek ve direkt sol açığı yedekliyor gibi geliyor. En önemlisi gerçekten süratli bir oyuncu. Ok gibi fırlıyor. Maaş desen ucuz. Yedek kalırsa problem etmez, takım içi huzuru bozmaz.

Bu açıdan takımda kalırsa faydası olabilir diye düşünüyorum.

Köhn bana şuan sol bek, sol-sağ kanat bek ve direkt sol açığı yedekliyor gibi geliyor. En önemlisi gerçekten süratli bir oyuncu. Ok gibi fırlıyor. Maaş desen ucuz. Yedek kalırsa problem etmez, takım içi huzuru bozmaz.

Bu açıdan takımda kalırsa faydası olabilir diye düşünüyorum.
Kontenjan hesabının devreye girdiği nokta.

benim baya sempatim var adama , defansif rollerde düşünmemek gerek ama - en azından 4lü mantalitesinde asla .

12. kontenjan için Zaniolo ile yarışıyor şu an. İkisine de teklif gelecektir transfer döneminin sonuna doğru. As takımla yapacakları maçlar ile transfer döneminin sonuna doğru çıkabilecek fırsat transferleri kaderlerini belirleyecek.

Kalemizden ne kadar uzak oynarsa okadar basarili olur ama dörtlü savunmanin beki olursa cok adam kacirir.

Köhn 15 milyona satilir satilmasina ama sonra yeni bir köhn bulmak içinb30 milyon daha harcarız.

Bu arada devre arasına kadar takımda kalabilir belki.

İcardi'nin durumunu bilmiyoruz. 10 dakika bile hazırlık maçında forma giymedi. Devre arasına kadar nispeten sadece Osi var gibi gözüküyor eğer farklı bir durum oluşmazsa. E Osi'yi de ırgat gibi kullanacak halimiz yok. Bir şey olduğunda Barış santrafora geçer vs.

Kısacası devre arasına kadar kanat rotasyonunda fayda sağlayabilir kendisi. Devre arasına kadar İcardi de muhtemelen form tutmuş olur. Devre arasında kendisiyle vedalaşabiliriz

Geri
Üst Alt