# Derrick Köhn

Çalışıyor çabalıyor deliyor .As takimlada görmek isteriz.O vakit etmi kemikmi anlarız:)Aklımdaki tek soru Jakobs mu Kohnmu kenarda oturmalı?Kohnun sürekliliği olmasi artısi.Bilemedim.

Ben bu adamı geçen sene sol açık olarak neden tutup denemedik onu merak ediyorum. Geride sıçabildikçe sıçıyor herif. Zaten bize gelmeden de ilerideki performansı yılandı.
12 +2 yabancı gibi garabetlerde çok zor.

Herifin milli takımı yok. Türk milli takımını seçtiremiyor muyuz buna. Bir kere de devşirmeyi biz kullanalım.

Ben bu adamı geçen sene sol açık olarak neden tutup denemedik onu merak ediyorum. Geride sıçabildikçe sıçıyor herif. Zaten bize gelmeden de ilerideki performansı yılandı.
12 +2 yabancı gibi garabetlerde çok zor.

Herifin milli takımı yok. Türk milli takımını seçtiremiyor muyuz buna. Bir kere de devşirmeyi biz kullanalım.
Şöyle olur Jakobs u gonderirsin hatta Sallaidende çıkarsın o vakit olur ama daha çok izlememiz gerekiyor.Jelert cuesta frankowski gider yer açılır.Boyle oyuncuya her zaman ihtiyaç var.Kumasi asla kötü değil.

Derrick Köhn için atılan her olumlu postu gücüm yettiğince beğeneceğim.

Arslan gibi bir oyuncu şanslıydık ki Bremen opsiyonu kullanmadı yoksa arkasından bön bön izlerdik.

Yanlış hatırlamıyorsam bu adam 10 numara oynuyormuş sonra sol beke çekilmişti. Sol açıkta da oynuyordu. 3'e, 4'e göndersen o paraya yedek topçu bile alamazsın. Yedek olarak bence gayet yeterli. Şu yoklukta sağ bek oynayabilse Frankowski ve Ispanaksız Temel reisi gönderelim bu kalsın derdim.

Transfer için para lazım.

Ortalama bir oyuncu.

Jakobs için sanmıyorum ama denildiği gibi Milan talipse 12-13 Milyon Euro gibi bir teklif gelecekse kendisi o zaman tutulabilir.

Ama defansif açıdan Young Boys'a karşı neler yaşadığını gördük.

Avrupa için oldukça yetersiz kalır bana göre. Kademe bilgisi olmayan biri.

Sürekli hücum için önde değerlendiremeyiz.

5-6 Milyon teklif alırsak satmalıyız bu sebepler ile.

Morata- 5 Milyon Euro
Köhn-5.5 Milyon Euro
Nelsson- 6.5 Milyon Euro
Zaniolo-11 Milyon Euro

minimum satış bedelleri bu şekilde olmalı. Bu dört isimden 25-30 arası gelir gelmeli.

Sara için de 25-30 bandında (sanmıyorum ama) teklif olursa oraya

Bissouma (15 Milyon Euro tavan bonservis ile sanırm 20 istiyor Tottenham)

alınıp orta saha üçlüsü çok koşan, mücadeleci kıvama getirilmeli. Hakan'da eğer az beklerse dönem sonuna kadar illa Fener diye tutturmayıp o da Sara'dan gelen para ile alınabilir maksimum 15-16 Milyon Euro olacak şekilde

Torreira
Lemina
Bissouma
İlkay / Hakan

Bana göre böyle bir dörtlü iyi olur.

sol bek olarak kalamaz, hazırlık maçları ok ama maalesef defansif olarak çok problemli, bunu geçen sene çok gördük..
sol açık için keşke yedek olarak kalsa , böyle adamlar bazı maçlarda çok işe yarayabilir

Geri
Üst Alt