Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 23.846
- 17.809
- 363
Bence 5 koparırız, 5 çok değil Köhn için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 milyona oyuncu yok neredeyse yav.Bence 5 koparırız, 5 çok değil Köhn için
Abi bu oyuncu düşmanlığı niye ? Alanlar, alınmasına onay verenler değilde Köhn mü suçlu ? Gerçekten anlamıyorum bu tavrı, 2-3 sene önce Boey'e de aynı şey yapılıyordu, keza geçen sene Yunus'a da başka örneklerde çok vardır. Özellikle genç oyuncuları gömmek bana çok saçma geliyor. Kapasitesi bu kadarsa adam ne yapabilir, kazanmak veya gelişmesi için uğraşmak lazım. Sonra pazarlayamıyorsun adamları, gelirken para veriyorsun, gönderirken para veriyorsun, baştan aşağı zarar..hiç antrenmana bile çıkmasına izin verilmesin.Bu olmasa geçen sene rezil oynamamıza rağmen fb mağlubiyeti olmazdı.Bu kadar rezil şekilde defans yapan oyuncu görmedim ben çağlar birinci falan da dahil
Boeye böyle bir şey demedim hiçbir zaman ilk geldiği günden beri en sevdigim oyunculardandi.Kotuye kötü demek de sürekli bir eleştiri unsuru olmamalı yav kötüye kötü diyebilelim bir zahmet.Genc oyuncu konusunda katılıyorum ama kohn genç de değil.Oyuncuya da suç bulmuyorum zaten ama hiç kampta falan şans vermeye çalışıp başa bela alınmamalı cuesta da kötü onun için de aynısı geçerli kohn de.Hatta çok sevmeme rağmen zanioloyu da aynı şekilde kampın huzurunu kaçırmadan yollamak lazimAbi bu oyuncu düşmanlığı niye ? Alanlar, alınmasına onay verenler değilde Köhn mü suçlu ? Gerçekten anlamıyorum bu tavrı, 2-3 sene önce Boey'e de aynı şey yapılıyordu, keza geçen sene Yunus'a da başka örneklerde çok vardır. Özellikle genç oyuncuları gömmek bana çok saçma geliyor. Kapasitesi bu kadarsa adam ne yapabilir, kazanmak veya gelişmesi için uğraşmak lazım. Sonra pazarlayamıyorsun adamları, gelirken para veriyorsun, gönderirken para veriyorsun, baştan aşağı zarar..