# Derrick Köhn

Mis gibi kanat alternatifi olur. Salın geri gelsin 3 milyona aldıl 650 bin maaşı var.
Kötürümü de birilerine kilitleyip geçin

Werder Bremen taraftarlarinin yorumlarina baktim, kesinlikle 5m euro etmez diyorlar. 3'e verirlerse belki aliriz yazmis cogunluk.

Italya'dan takip edenler varmis. Derrick dayinin satilmasi önemli

Jakobsu yollayip acaba Köhnü tutmak maddi olarak daha mantikli olabilir mi? Biri hic sakatlanmiyor ve bizim yabancilarin maaslarina bakarsak, nerdeyse asgari ücreti alip top oynuyor. Digeri iyi maas aliyor ve sanki baya sakatlik sorunu varmis gibi birine benziyor

Kazma bu da yav. Ayağına top geldi mi napcağını bilemiyor ki, adam geçme yeteneği de yok, aham şaham defansı yok. Ne işimize yarayacak bu. Sakat olmasa jacops çok daha iyi. En temizi bunu ve jacopsu kakalayıp o paraya yeni birine yelken açmak.

1000042465.webp

Jakobs zorunlu olmasa 8M vermektense Köhn yedeklesin Eren'i derdim.

3ü çok fazla ve yabancı kontenjanı yemekte.

adamın maaşıda ucuzdu - keşke daha iyi performans görseydik

Jakops kesinlikle kalite olarak Köhnden daha iyi Eren Elmalı oldugunndan dolayı içim rahat en iyisi Jakops Eren sol bekleri.Jakops sakatlanmazsa bizim aradığımız sol bek sakatlanirsa Eren oynasın.

1 sene daha başka yere kiralasınlar , Werder Bremen ölücülük yapıyor

Valla bir seviyeye ulasmak istiyorsak "kurtulmak" " kontenjan acmak" adina sacma para getirilerini onlemek lazim.bu hale gelebilecek oyunculari almamak lazim.

Bir noktada "Galatasray'dan 3e 4e /uzuca adam alinmaz" olayini oturtmak lazim. Turkiye gercekleri tabii ki var ama ben ondan bahsetmiyorum

Para veren var ise hemen satılmalı zira kendisine para verileceğini dahi düşünmüyorum. 3 milyon güzel para.
Oyuncunun seviyesi Bundesliga 2 düzeyinde.
Köhn+Zaniolo+Nelsson'dan 20 milyon toplayabilirsek çok iyi bir sol stoper alabiliriz.

Geri
Üst Alt