# Derrick Köhn

giphy.gif

Çocuk ilk geldiğinde Boey'in sol ayaklısını bulduk dedik.. Ben hala bu çocuğun kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum..

Defans bilgisi çok zayıf,en yakın rakip taç çixgisinde girse -4 mt.,içeri golü önlerdi

İyi futbolcu ama bize uygun değil,büyük takımlarda oynayamaz,fenerbahce gibi takımlar için ideal futbolcu..

oynadığı ilk iki-üç maçta gayet olumlu sinyaller veriyordu, sonra fizik olarak da düştü filan.

Klasik işler.

Jakobs'un durumu şüpheli, bizim işbilmezler sola transferde yapamadı. Derrick Köhn'ün satış opsiyonu sanırım 5 milyondu. Eğer zorunlu satınalma şeklinde değilse geri çağıramazmıyız?

Bunların yapabileceğinin en iyisi bu gibi ama olur mu bilmiyorum. Bir bilen varsa söylesin.

Son düzenleme:
Okan'ın yediği bir başka bek transferimiz olarak anılacak kendisi
Gardi'nin her dönem getirebilecegi 1-2 sansasyonel oyuncuya göre sistem ve ilk 11 sekilleniyor ama genel olarak bekler konusunda uzun süredir tercihlerde basarisizlik var. 4'lü beki geliyor 3'lüye dönülüyor, 3'lü beki geliyor 4'lü oynanmaya devam ediyor. Boey'den sonra onun profilinde bir adam getirip sola iyi kötü idare edecek sakatlik sorunu olmayan defansif bir sol bek bulamadilar.

Timur’un alabileceği oyuncuları BB’den çıkacağız diye veto ettikleri yerde son tercih olarak masaya gelen bu arkadaş bile gerek maliyeti, gerek de kısa sürede olsa oynadığı oyun ile kronik sakat Jakobs ve 2. Lig seviyesinde bile sırıtan Jelert’den hem maliyet hem de fayda olarak daha iyiydi.

Satarken de muhtemelen 5.2 Milyon Euro para getirecek ve bir şampiyonluk yaşadı bizle de.

Siz Erden Timur’un en vasat transferi kadar bile başarılı değilsiniz.

jerlerti ikiye katlar dörde bölerdi
3 m euro bons 300 bin euro maaş

Maliyet olarak üçte biri her açıdan Jelert’in

Köhn ortalama bir adamdı, ilk geldiğinde ofansı çok iyi olsa da zamanla düştü. Kötü olan onun 3 katı maliyetine ondan kötü topçuyu almak

3 m euro bons 300 bin euro maaş

Maliyet olarak üçte biri her açıdan Jelert’in

Köhn ortalama bir adamdı, ilk geldiğinde ofansı çok iyi olsa da zamanla düştü. Kötü olan onun 3 katı maliyetine ondan kötü topçuyu almak
3lu sistemde de daha cok is yapardi gibime geliyordu , hem dedigin gibi bize fazla maas yuku olmuyordu hem performans olarak akmasa da damlardi.

Jelert fena sacmalik oldu hem adam ruzgardan bile dusecek derece gucsuz hemde kol gibi para girdi

Şöyle bi hafıza tazeleyelim. Köhn mükemmel bir oyuncu değildi. Ama potansiyeli için alınmıştı. Maliyeti de çok uygundu. Kazımcan yerine bu oynayacaktı. Yani eskisine göre sol beki güçlendirmiştik. Ben alındığına sevinmiştim.

Bir müddet sonra burada neredeyse herkes çöp bu gitsin diyordu. Savunmuştum, kalmasını istemiştim. Küçük takımdan geldi afalladı, alışınca açılır, potansiyeli yüksek demiştim.

Sonunda gitti forum komple rahatladı. Peki şimdi ne oldu? Kör öldü, badem gözlü oldu.

Geri
Üst Alt