# Derrick Köhn

Yok yav, 3.5 bonservis verdik, 2.5 ta Hannovere ödemiş yukarda öyle yazıyor yani zararlı çıktık birde iyimi.
Yukarda 2.5 Hannover'e ödeme bizim aldığımız bonservisin kalan ödemeleri. Ekstra ödeme değil. Bonuslarla 4'e aldık Werder'e 6'ya satacağız yüksek ihtimal. Ertan'ın haberine göre Werder küme düşmezse satın alma zorunlu oluyor ama o haberin doğruluğu bilinmez tabi.

Her sene bu şekilde 2 oyuncu denemeliyiz, en kötü zarar etmiyorsun.
Tabi yaşı daha düşük olursa daha güzel olur

opsiyonunu ucuza bıraktığımızı düşünüyorum kesinlikle.

hatta kullanabilebilirdik kendisini mevcut sistemde - 4lüde olmuyorduda tam.

Ilginç kararlar veriyoruz bazen.

Geçen sene üçlü oynamıyorken gittik önce Angeliño sonra da bunu aldık. Bu sene üçlü oynuyoruz ama ikisi de yok.
yapılanma/planlamadaki yanlışlar hatalar bunlar aslında - yabancı kontenjanı için Köhn gönderildi. son 3 ayında linç yedi keremle beraber. Angelino'yu bilmemde Köhn kullanışlı olurdu kesinlikle ve maaşı düşüktü. (Berkan'ı ortasaha dinlendirmek için kullanabilridik vs vs)

birini verdik , diğeri son gün ucuza verdik.

muhtemelen Nelssonda pazarlamak yerine kontenjan diye ucuza bırakacağız devre arasında gidecekse

Bir kac kez git gel yapti hosumuza gitti ama bu ikinci lig topcusunun savunma tezi olmamali.

Ahbap bu ikisi 3lüde de oynayamazdı. İkisi de Jakobs'un gerisinde kumaş olarak

Üçlüye uygun adamlar alıp üçlü oynamamıza dikkat çekmek istemiştim

Bence de Jakobs daha iyi en azından bizde. Ama onun da sakatlık sorunu var gibi yav. Şu sol bek pozisyonu epey lanetli bizde.

Bu adam 3lüde de oynayamaz. Top ayağına geldi mi napcağını bilmeyen biri.vasat.satarsak süper olur.

Bonservisini alırlar muhtemelen.

Neyse bize de iyi bir ders oldu gerçekten beklere kanat beki değil orjini 442 olan bek almak gerekiyormuş.

Zaten 442 bekini de her türlü 352'de kullanabiliyorsun.

Tempolu ve hızlı olması yeterli.

Bonservisini alırlar muhtemelen.

Neyse bize de iyi bir ders oldu gerçekten beklere kanat beki değil orjini 442 olan bek almak gerekiyormuş.

Zaten 442 bekini de her türlü 352'de kullanabiliyorsun.

Tempolu ve hızlı olması yeterli.
Komik olan 2 side kanat bekti ve 4lüde oynattık bu sezonda 3lü denedik bu seferde bu adamlar gitti:D:D

Aldığımız paraya çıkıyorsak iyi olur. potansiyelli bir oyuncuydu ama bizim seviyemizde bir isim değil. hele bizde ki son zamanlardaki oyunu '' benim burada ne işim var '' oyunuydu. tek iyi yaptığı dribbling olayını bile yapamaz hale gelmişti kafa olarak bittiği için.

Aldığımız paraya çıkıyorsak iyi olur. potansiyelli bir oyuncuydu ama bizim seviyemizde bir isim değil. hele bizde ki son zamanlardaki oyunu '' benim burada ne işim var '' oyunuydu. tek iyi yaptığı dribbling olayını bile yapamaz hale gelmişti kafa olarak bittiği için.
Bonuslar ile 4'e geldi bonuslar ile 5.5'a gidecek gibi.

Geri
Üst Alt