GSCimbom
# Derrick Köhn
Emre Altun

# Derrick Köhn Sayfa 103

Emre Altun ·

Cevap
2,2K
Okunma
94,9K
Sayfa
103/110
Yok yav, 3.5 bonservis verdik, 2.5 ta Hannovere ödemiş yukarda öyle yazıyor yani zararlı çıktık birde iyimi.
Yukarda 2.5 Hannover'e ödeme bizim aldığımız bonservisin kalan ödemeleri. Ekstra ödeme değil. Bonuslarla 4'e aldık Werder'e 6'ya satacağız yüksek ihtimal. Ertan'ın haberine göre Werder küme düşmezse satın alma zorunlu oluyor ama o haberin doğruluğu bilinmez tabi.

opsiyonunu ucuza bıraktığımızı düşünüyorum kesinlikle.

hatta kullanabilebilirdik kendisini mevcut sistemde - 4lüde olmuyorduda tam.

Ilginç kararlar veriyoruz bazen.

Geçen sene üçlü oynamıyorken gittik önce Angeliño sonra da bunu aldık. Bu sene üçlü oynuyoruz ama ikisi de yok.
yapılanma/planlamadaki yanlışlar hatalar bunlar aslında - yabancı kontenjanı için Köhn gönderildi. son 3 ayında linç yedi keremle beraber. Angelino'yu bilmemde Köhn kullanışlı olurdu kesinlikle ve maaşı düşüktü. (Berkan'ı ortasaha dinlendirmek için kullanabilridik vs vs)

birini verdik , diğeri son gün ucuza verdik.

muhtemelen Nelssonda pazarlamak yerine kontenjan diye ucuza bırakacağız devre arasında gidecekse

Bonservisini alırlar muhtemelen.

Neyse bize de iyi bir ders oldu gerçekten beklere kanat beki değil orjini 442 olan bek almak gerekiyormuş.

Zaten 442 bekini de her türlü 352'de kullanabiliyorsun.

Tempolu ve hızlı olması yeterli.

Aldığımız paraya çıkıyorsak iyi olur. potansiyelli bir oyuncuydu ama bizim seviyemizde bir isim değil. hele bizde ki son zamanlardaki oyunu '' benim burada ne işim var '' oyunuydu. tek iyi yaptığı dribbling olayını bile yapamaz hale gelmişti kafa olarak bittiği için.

Aldığımız paraya çıkıyorsak iyi olur. potansiyelli bir oyuncuydu ama bizim seviyemizde bir isim değil. hele bizde ki son zamanlardaki oyunu '' benim burada ne işim var '' oyunuydu. tek iyi yaptığı dribbling olayını bile yapamaz hale gelmişti kafa olarak bittiği için.
Bonuslar ile 4'e geldi bonuslar ile 5.5'a gidecek gibi.

Geri
Üst Alt