# Derrick Köhn

Kırbaçladın adeta🤣
adamin son 100 mesaji ''tamam'' ''oyuncu degil'' ''hemen satilsin''

gecmiste elestirdigin bir oyuncu iyi bi mac oynasin ,daha once yazdigin butun mesajlari bulup bunlari yaziyor , 20 tane deniz zorlu bildirimi birden geliyor

bende aynisini yaptim :ROFLMAO:

adamin son 100 mesaji ''tamam'' ''oyuncu degil'' ''hemen satilsin''

gecmiste elestirdigin bir oyuncu iyi bi mac oynasin ,daha once yazdigin butun mesajlari bulup bunlari yaziyor , 20 tane deniz zorlu bildirimi birden geliyor

bende aynisini yaptim :ROFLMAO:
Aynen öyle. Bana da bu sabah bildirimleri geldi, tamam tamam diye. 2.5 yıl önce barış alperi eleştirmişim onu alıntılamış. Halbuki aynı mesajı bikaç ay önce yine alıntılamıştı. Değişik yav. Kendisinin dediklerini çıkarınca amacımız ortak bilmem ne deyip ölü takliti yapıyor.

Aynen öyle. Bana da bu sabah bildirimleri geldi, tamam tamam diye. 2.5 yıl önce barış alperi eleştirmişim onu alıntılamış. Halbuki aynı mesajı bikaç ay önce yine alıntılamıştı. Değişik yav. Kendisinin dediklerini çıkarınca amacımız ortak bilmem ne deyip ölü takliti yapıyor.
Dogru sizsiniz 👍👍👍👍 barisnoyuncu değil. Benim dediklerimi böyle cümleler yoktur yanılırım en fazla. Gülünecek olan bu bakıştır

Son düzenleme:
1 ay önce umudum azdı şuan öyle bir ortam oluştu ki, birileri bu ikisini ittirmezse 1 ay içinde ligi koparabiliriz.

sezon sonu geri gelir mhutemelen - bremen 5 M opsiyonu bence kullanmaz. önüne gelen yapıştırıyor zaten bremene rahat rahat. son gladbach maçında oynamadı galiba bakmadım ama golleri gördüm (46 da girmiş)- yayla gibi defans ve berbat kaleci. Köhn performans arttıramaz orda. Bundesligada devamlı oynaması faktörü iyi bri tek.

kötüde olmaz açıkçası - bu çocukta daha genç

bek rotasyonu olmayan ortamda her şekilde yeni sezonda tutulur

sezon sonu geri gelir mhutemelen - bremen 5 M opsiyonu bence kullanmaz. önüne gelen yapıştırıyor zaten bremene rahat rahat. son gladbach maçında oynamadı galiba bakmadım ama golleri gördüm (46 da girmiş)- yayla gibi defans ve berbat kaleci. Köhn performans arttıramaz orda. Bundesligada devamlı oynaması faktörü iyi bri tek.

kötüde olmaz açıkçası - bu çocukta daha genç

bek rotasyonu olmayan ortamda her şekilde yeni sezonda tutulur
Yabancı sınırı?

Geri
Üst Alt