- 18 Mayıs 2011
- 52.964
- 56.839
- 4.613
demekki herkes yanilabiliyormusYanıldım ama önde iyi oynar belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demekki herkes yanilabiliyormusYanıldım ama önde iyi oynar belki
Beni dikkatli okuyun selamlar..demekki herkes yanilabiliyormus
Oyunculuğuna karakterine laf mı etmişimdemekki herkes yanilabiliyormus
ben hangi oyuncunun karakterine laf etmisim de benim mesajlarima tamam veya benim yazdiklarima bana cevap olarak yaziyorsun bay ZorluBeni dikkatli okuyun selamlar..
Alintiladigima bakabilirsin selamlar ... düşünce ve beklentilerimiz ortakben hangi oyuncunun karakterine laf etmisim de benim mesajlarima tamam veya benim yazdiklarima bana cevap olarak yaziyorsun bay Zorlu
Kırbaçladın adeta
hayirli pazarlarAlintiladigima bakabilirsin selamlar ... düşünce ve beklentilerimiz ortak
adamin son 100 mesaji ''tamam'' ''oyuncu degil'' ''hemen satilsin''Kırbaçladın adeta![]()
Keşke yazmasamadamin son 100 mesaji ''tamam'' ''oyuncu degil'' ''hemen satilsin''
gecmiste elestirdigin bir oyuncu iyi bi mac oynasin ,daha once yazdigin butun mesajlari bulup bunlari yaziyor , 20 tane deniz zorlu bildirimi birden geliyor
bende aynisini yaptim![]()
elestirmessen guclenemessin sevgili Dennis , yeri geldiginde elestireceksin yeri geldiginde de ovmeyiKeşke yazmasam
Teşekkürler size de hocam yine söylüyorum kesek yazmasam X oyuncu kotunoynadi sözüne benim birbitirazim yok bizim takımda oynayamaz sözüne de yok bilin isterimhayirli pazarlar
Aynen öyle. Bana da bu sabah bildirimleri geldi, tamam tamam diye. 2.5 yıl önce barış alperi eleştirmişim onu alıntılamış. Halbuki aynı mesajı bikaç ay önce yine alıntılamıştı. Değişik yav. Kendisinin dediklerini çıkarınca amacımız ortak bilmem ne deyip ölü takliti yapıyor.adamin son 100 mesaji ''tamam'' ''oyuncu degil'' ''hemen satilsin''
gecmiste elestirdigin bir oyuncu iyi bi mac oynasin ,daha once yazdigin butun mesajlari bulup bunlari yaziyor , 20 tane deniz zorlu bildirimi birden geliyor
bende aynisini yaptim![]()
Dogru sizsinizAynen öyle. Bana da bu sabah bildirimleri geldi, tamam tamam diye. 2.5 yıl önce barış alperi eleştirmişim onu alıntılamış. Halbuki aynı mesajı bikaç ay önce yine alıntılamıştı. Değişik yav. Kendisinin dediklerini çıkarınca amacımız ortak bilmem ne deyip ölü takliti yapıyor.
Hea?1 ay önce umudum azdı şuan öyle bir ortam oluştu ki, birileri bu ikisini ittirmezse 1 ay içinde ligi koparabiliriz.
Yanlış konuya yazmışım, pardon
Yabancı sınırı?sezon sonu geri gelir mhutemelen - bremen 5 M opsiyonu bence kullanmaz. önüne gelen yapıştırıyor zaten bremene rahat rahat. son gladbach maçında oynamadı galiba bakmadım ama golleri gördüm (46 da girmiş)- yayla gibi defans ve berbat kaleci. Köhn performans arttıramaz orda. Bundesligada devamlı oynaması faktörü iyi bri tek.
kötüde olmaz açıkçası - bu çocukta daha genç
bek rotasyonu olmayan ortamda her şekilde yeni sezonda tutulur