Sıddık Saraylı
10 Numara!
Napmış bjkli totolsr??Senden çok umutluydum
Seni bitiren yok eden hevesini ve azcıkda olsa var olan yeteneğini yok eden bjklılar dilerim tanrıdan helak olurlar.
Hoşçakal sevgili homie![]()
Napmış bjkli totolsr??Senden çok umutluydum
Seni bitiren yok eden hevesini ve azcıkda olsa var olan yeteneğini yok eden bjklılar dilerim tanrıdan helak olurlar.
Hoşçakal sevgili homie![]()
Bremen küme düşmezse opsiyon zorunlu oluyormuş zaten Ertan Süzgün'ün haberine göre.Iyi iyi atsin, alsinlar sezon sonu
Kiralik gönderdiklerimizin cogunu istemiyorsuz nasil olsa
Ona pek inanamadim acikcasiBremen küme düşmezse opsiyon zorunlu oluyormuş zaten Ertan Süzgün'ün haberine göre.
Köhnü kurban edenlerin yorumlarını alalım?
değerini bilmediğimiz adamlara üzülüyorumBizden giden cosmaya devam ediyor
Özellikle 3‘lüye gececeksek cok degerli olurdu bizim icindeğerini bilmediğimiz adamlara üzülüyorum
ufak maliyete katkı verecek adamdı - keremden daha çok taraftar tepksi kurbanı oldu- direk salladılar.
hannover'de hepsini az buçuk biliyor gibi görünüyordu. bu adamın kaşına gözüne 3.5 milyon vermedik heralde. hoş bunun 2. ligde yaptıklarını bundesliga'da üst üste sezonlar yapan adamı getirdik de ne oldu ki. kontrattaki maç sayısına ulaşıp da bela olmasın diye oynadığı zaman duvara çentik atıyoduk.Pas bilmez, çalım bilmez yav 3 5 2 de oynatsan nolacak, 2 ileri gidip tıkanıp geriye pas atacak
Geldiğinde çalım da, pas da biliyordu. Bir futbolcu için özgüven performansının yarısıdır. Adam ayakları titreye titreye iş yapıyordu son dönemdePas bilmez, çalım bilmez yav 3 5 2 de oynatsan nolacak, 2 ileri gidip tıkanıp geriye pas atacak