# Derrick Köhn

Sol kanatta oynatma vakti gelmedi mi ? Bu adam için 3-5-2 ye bile geçilir.

Savunmada zorlanmasının en büyük sebebi Kerem Demirbay'ın maalesef 0 defansif yönü olması. Kerem sadece yönlendirilirse bir oyuncuya gidip press uygulayan veya adam kovalayan birisi.

Velhasıl kendisi bu takımın net önümüzdeki 1 veya 2 sezon sol bekidir.

Çok sevdim seni karaoğlan.
Maçta aynen bunu düşündüm. Kerem Demirbay top rakipteyken takılıp duruyor. Biraz daha kontak yapması lazım ikinci yarı biraz daha rakibe yakın oynadı

Böyle bindirme-dripling-çalım-orta gibi ofansif yönleriyle ön plana çıkan beklerde sıklıkla gördüğümüz defansif gevşeklik ve yetersizliğe dair bir emare göstermediği için çok mutluyum. Aksine gayet dsiplinli ve konsantre oynuyor maşaallah. Takım orta sahada rakibe üstünlük kurabildiği zaman hücumdaki etkinliği farklı bir seviyeye ulaşacaktır diye umuyorum...

Ovguye bak sol bekin durdugu yer yanlis

Maçı izlerken ben de öyle sandım ama sağdan 2. Adam geliyor ayrıca Nelson cenke çok uzak onu da köhn tutmak zorunda...Tam tersi muazzam pozisyon almış burada.. Asıl hata 2 adam için komple sağa kayan toreira sanchez demirbay ve nelsonda.. Kaan zaten normal pozisyonda..

İlk 10 dakika biraz bocaladı ama sonrasında kendisini buldu ve çok sağlam bir maç daha çıkarttı. Köhn tam olarak nokta transfer oldu gibi duruyor umarım daha da gelişerek devam eder.

Defansif yönden tabii ki bir Boey değil ama gamsız umursamaz bir adam da değil elinden geleni yapıyor.Şu ana kadar hücumda 8/10 savunmada 6/10 ortalama 7/10la iyi bir görünüm verdi. Boeyin savunması 10/10 hücumu 6/10du yani Boeyin 1 tık altı beki 3milyona almış olduk gayet iyi iş.

Soldan aktigi pozisyonda Kerem'in gecen sene Zani'nin gavurla dalga gectigi pozisyonda yarattigi bosluk gibi bir ortamdan yararlanmaya calisti. Orada ikiye bir yakalasmistik gavuru. Burada yardima geldiler. Neyse bu pozisyonlar ileride daha iyi sonuclanacaktir.

Devre arasi Almanya'dan gelmis olmasi iyi oldu. Fizik ust seviyede.

Kardeşim boşver Keremi öyle çalımı atmışsın takır takır vur kimse sövmez sana. Golcülüğünü unutma var sende.

Apo ortasahayı geçince bizim taraftar Apoya bile vur diye bağırıyor zaten.

Geri
Üst Alt