# Derrick Köhn

renktaşlarım hepinizin aksine bi düşüncem var. düşününce başka da açıklaması kalmıyor . bu maç girmemesinin çok mantıklı bir sebebi vardı. 4-5 gün sonra evimizde avrupa maçımız var ve bu maçlarda seve seve bekler barış alper ve berkan olacak. başka bir ihtimal yok. avrupa maçından önceki son resmi maçımız bu maçtı ve berkan ve barış alperi bek olarak bitirmek zorundaydık. hatta şöyle söyleyim arada 1 maç daha olsa yine berkan oynardı sol bekte. avrupa maçına hazır çıkmak zorunda bek pozisyonunda berkan. haftaya ankaragücü maçında zaten köhn ile başlayıp 90 dakika oynatır.

renktaşlarım hepinizin aksine bi düşüncem var. düşününce başka da açıklaması kalmıyor . bu maç girmemesinin çok mantıklı bir sebebi vardı. 4-5 gün sonra evimizde avrupa maçımız var ve bu maçlarda seve seve bekler barış alper ve berkan olacak. başka bir ihtimal yok. avrupa maçından önceki son resmi maçımız bu maçtı ve berkan ve barış alperi bek olarak bitirmek zorundaydık. hatta şöyle söyleyim arada 1 maç daha olsa yine berkan oynardı sol bekte. avrupa maçına hazır çıkmak zorunda bek pozisyonunda berkan. haftaya ankaragücü maçında zaten köhn ile başlayıp 90 dakika oynatır.
Ne alaka yav Kaan sol Barış sağ oynasın

Berkan ekstra ne oynuyorki solda

Onu geçtim 15 dk girmesinde sakınxa neydi.

Bugün oynamasi lazımdı ,boşu boşuna berkani yıpratıyoruz üstelik bek olmadan oynuyoruz

Ne alaka yav Kaan sol Barış sağ oynasın

Berkan ekstra ne oynuyorki solda

Onu geçtim 15 dk girmesinde sakınxa neydi.
hocam berkanı solda beğendiğim fikri çıkmasın.mecburiyetten oynuyor işte. kaanın sol bek oynamak istediğini hiç sanmıyorum. kaldı ki berkan yerine kaan sol bek olsa yine bu maç 90 dakika kaanı tamamlatırdı. prag maçından önceki son resmi maç olduğu için sol beke alışması açısından bugün kim olsa 90 dakika oyunda kalacaktı onu anladım ben. maç esnasında yorum yapmıstım forumda berkan yerine köhn girmeli diye ama oyuna almayınca aklıma bu fikir geldi. başka açıklaması yok. mantıksız da değil düşününce. prag maçında berkanın olacağı da kesinleşti bu maçla beraber.

Oynamaması normal. Üstelik ofansif bir bek. Bu tip maçlarda yapacağı bir hatanın telafisi olmazdı.

Barış Alper yorgun ve hocanın söylediğine göre ağrıları var. Kaan Ayhan söylenene göre sakat sakat oynuyor. Berkan sol stopere geçip Köhn girebilirdi örneğin. Berkan iki bölgeyi de idareten oynuyor zaten. En azından kendi pozisyonunda oynayan bir topçu olurdu sahada.

nelsson çıktığı anda kaan yerine berkan stopere geçip Köhn girmeliydi.

Orta saha tamamen cökmüstü berkani oraya cekip köhnü nasil maca almadi hoca bir anlam.veremedim tuttu yine sonlara dogru tanguyu maca aldi cidden akil mantik isi degil

kimse gercekleri yazamamış ben yazayım

ZAHA oyuna girdi koşmuyor zaten

buda ofansif bekmiş bu girse büyük ihtimal köhne sövülecekti sol otoban olunca

o yüzden hoca korudu

Sol önce Kerem de oynasa Zaha da oynasa çok dengesiz performans veriyor, 2 maç iyi oynayıp 3 maç batırıyorlar sezon genelinde. Umarım Köhn takıma katılır ve sol tarafta güvenebileceğimiz bir performans ortaya koyar

Sahadaki yerli sorunu riski yüzünden oyuna alınamamış.

Hazır değil, hazırlıyoruz, hazır olmadan mı oynatalım, hazır olsa zaten almazdık ne işimiz var hazır adamla.

Geri
Üst Alt