- 18 Temmuz 2009
- 81.657
- 238.476
- 5.093
Süre vermemiş olmamızın bence de izahı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynayamıyor hocam . her türlü berkan sol bekte. başka bi alternatif yok. onun için bugün de berkana 90 dk tamamlattıSparta maçında oynar mı sizce?
Ne alaka yav Kaan sol Barış sağ oynasınrenktaşlarım hepinizin aksine bi düşüncem var. düşününce başka da açıklaması kalmıyor . bu maç girmemesinin çok mantıklı bir sebebi vardı. 4-5 gün sonra evimizde avrupa maçımız var ve bu maçlarda seve seve bekler barış alper ve berkan olacak. başka bir ihtimal yok. avrupa maçından önceki son resmi maçımız bu maçtı ve berkan ve barış alperi bek olarak bitirmek zorundaydık. hatta şöyle söyleyim arada 1 maç daha olsa yine berkan oynardı sol bekte. avrupa maçına hazır çıkmak zorunda bek pozisyonunda berkan. haftaya ankaragücü maçında zaten köhn ile başlayıp 90 dakika oynatır.
hocam berkanı solda beğendiğim fikri çıkmasın.mecburiyetten oynuyor işte. kaanın sol bek oynamak istediğini hiç sanmıyorum. kaldı ki berkan yerine kaan sol bek olsa yine bu maç 90 dakika kaanı tamamlatırdı. prag maçından önceki son resmi maç olduğu için sol beke alışması açısından bugün kim olsa 90 dakika oyunda kalacaktı onu anladım ben. maç esnasında yorum yapmıstım forumda berkan yerine köhn girmeli diye ama oyuna almayınca aklıma bu fikir geldi. başka açıklaması yok. mantıksız da değil düşününce. prag maçında berkanın olacağı da kesinleşti bu maçla beraber.Ne alaka yav Kaan sol Barış sağ oynasın
Berkan ekstra ne oynuyorki solda
Onu geçtim 15 dk girmesinde sakınxa neydi.
son 30 dkda pek farketmezdi - ilk 11 başlatmamaısını anlarım tabii ki dePrag maçında Berkan oynayacaksa ondan almamış olabilir.