# Derrick Köhn

super - cup bjk maçında kaç pozisyon yedireceksin acaba?

geçen sezon lig maçında başaramadın da, umarım süper kupa maçında iyi oynarsın. ya da oynamasan bizim için daha mı iyi olur acaba?

Saç stilini değiştirince, bütçe dostu Alphonso Davies olmuş.

Maçın başında hızlı atağa çıkacakken keremden istediği ve daha sonra 3 sanşye bekleyip savunmaya döndüğü taçtan nasıl bir topçu olduğu anlaışılıyor aslında

Bugün kim iyi bir söyleyin de bilelim..Herifin menajeri değilim de sanki birşey olsa da hemen bu konuya girip bir sallasak modundasiniz..

Karşısında Rashica var, defansif olarak zorlanması normal. Bence bu konuda ligde en çok zorlayacak isim.

Abartmamak lazım, ben de isterim daha iyisi gelsin ama bu yönetim(!) Köhn’ü satar yerine adam almaz, bütün sezon Dubois, Berkan falan izleriz

Bugün Fena değil ama sezon boyunca güvenemiyorum nedense.

Bir de bizdeyken çok fazla hücumda risk almıyor herhalde hoca top bizde kalsın diye bu konuda uyardı Bu da oyununu köreltiyor.

Oyun repartuarına herhangi bir “çalım” eklemeli. Topu vurup yandan koşmak da buna dahil olabilir.

Bu adamda günah keçisi olmuş resmen takım tel tel dökülüyor oyun yok ortada kohn savunmamis neyi savunmadi sanki sorun bu gibi sahaya yerlesime bak Ziyech sağ bek kohn sol açık gibi duruyoruz saçma sapan

Geri
Üst Alt