# Derrick Köhn

Kohn
Barış
Kerem
Ziyech
Mertens

Yüz bin tane top kaybedecek ve iyi oynayacağız ha çok bekleriz. Okan hocam sen de çok beklersin

Kohn
Barış
Kerem
Ziyech
Mertens

Yüz bin tane top kaybedecek ve iyi oynayacağız ha çok bekleriz. Okan hocam sen de çok beklersin

Ziyech çok canımı sıkıyor Sami.. Geçen sezon hazırlık kampı yapmadı vs dedik birkaç maç da ağzımıza bal çaldı bu sezon herif daha kötü yaw şaka gibi.. Kondisyonu yoktu ama sonradan girince fark ettiriyordu şimdi komple sicik

Ziyech çok canımı sıkıyor Sami.. Geçen sezon hazırlık kampı yapmadı vs dedik birkaç maç da ağzımıza bal çaldı bu sezon herif daha kötü yaw şaka gibi.. Kondisyonu yoktu ama sonradan girince fark ettiriyordu şimdi komple sicik
Üstat bu kanatlarla sezon geçmez. Bu oyun anlayışıyla sezon bitmez. Bize hem topçu lazım hem de hocanın mentaliteyi değiştirmesi lazım. Dünya maaş ödeyen takım young boysa karşı uzun topla mi çıkar yaw delircem artik

Taraftar da ezbere konuşuyor, görece iyi oynayan 3 oyuncudan biriydi bu maç

Maçın iyilerinden. Fakat çok defosu var. Önüne adam alınmalı, rotasyonda tek kalırsa çekeceğimiz var orası net.

Üstat bu kanatlarla sezon geçmez. Bu oyun anlayışıyla sezon bitmez. Bize hem topçu lazım hem de hocanın mentaliteyi değiştirmesi lazım. Dünya maaş ödeyen takım young boysa karşı uzun topla mi çıkar yaw delircem artik

Yine 4-5 zencisi olan takım bizi sıkıntıya soktu..Yaw bu Okan hoca bizim gordugumuzu göremeyecek kadar kör değildir heralde

Ben begendim. Kotu topcu oldugunu da dusunmuyorum. Neredeyse 0 defans bilgisiyle gelmis bize. Ogrenirse amenna. Yine de is gorur.

Abi siz nasıl maç izliyorsunuz bazılarınız cidden ezbere yorum yapıyor maçın iyilerinden biriydi evet kafa toplarını genelde rakibe indirdi ama 1 e 1 de hemen hemen şans vermedi rakiplerine hiç.

Adam mantalite olarak buraya ait olmadığını her yönüyle gösteriyor. en iyi yaptığı iş olan topla bindirme işini bile bıraktı. düşünün adamın zihinsel olarak geldiği noktaya.

Geri
Üst Alt