# Derrick Köhn

Saçma sapan oyunumuzdan bağımsız olarak da çok kötü futbolcu ya.

Adam titriyor ya titriyor. Zangır zangır titriyor ne yapacağım diye top gelince.
Onundekine verse atak bitecek, kız gibi saklanıyor, aman top gelmesin diye. 7 kez geldi 5i bizim kaleye gollük pozisyon olarak döndü. Adamlar net nelsonla baslattiriyor bizim takıma, kohnle atak sonlandirtiyor. Pas yapacak sarayı ve ziyechi tutuyorlar bitti. Bizimkiler salak salak oyalaniyor. Kohnde 2 kişi basınca saçmalıyor. Taktiksiz takım bu kadar olur, sovmeyin adama.

Bu adamı değil bunu beğenip getireni... sorgulamak lazım.. Ptt 1.ligde en az bunun kadar oynayacak 5 solbek bulurum..

Bu çocuğa kizmaya gerek yok. Kendisi zaten her hafta ''benim burada ne işim'' tarzında oyun oynamasına rağmen oynatana kızın.

Ne olur gönderin abi şu adamı. Kendi kendine ne yapmaya çalışıyor valla billa hiçbir şey anlamadım, ne yapıyor abi bu adam. Elim ayağım titriyor sinirden. Eboue gördük lan biz.

Bir daha izlemek istemiyorum kendisini, futbolcu filan değil defans tarafında, hücum tarafında, top kullanımına ikili mücadelelerde hepsinde batırdı

Maç daha yeni başlamış ama beyzadem sanki 3 posta pompadan gelmiş gibi cansız. Ortalar berbat, çalım denemeleri facia. İkili mücadelelerde yerde.

Bugün deli dehşet sövdüm ama bu çocuk geldiğinde böyle değildi. Hele önümde bomboş pozisyonda topu öyle bir dikti ki bunun kötü oyuncu, kötü ayak ile alakası yok. Resmen mental olarak çökmüş.

Geri
Üst Alt