# Derrick Köhn

Kaan ın sakatlığından mütevellit Köhköh e bağlanıyoruz.

Kilidi açan golü de atar belki.

Oyuncumuzun kötü performan sergilemesi durumunda haydi köhnüne şeklinde yapılan eleştirilere ban islemi uygulanacaktir.

Nedense bu çocuk tutacak gibi geliyor İnşallah hocam şans verir bu hafta

Bu hafta mecbur oynamali, kaan artik sakatlik sebebi yüzünden 90 dakika cikaramiyor, berkan desen cabaliyor ama bek icin eksikleri var. Bu arkadasi bu hafta yedek birakma gibi lüksümüz yoktur

20240218_091740.webp

beklentim çok bu adamdan - hemen inanılmaz şeyler olacağını düşünmüyorum tabi daha damın maçı yok ama kişisel olarak sert orta ve şut becerisinin olduğunu düşündüğümden ekstra ofnasif katkı alabileceğimiz hissindeyim.

tek handikap ortasahanın ofansif yöndeki oyunundaki top kayıplarından yediğimiz ani ataklarda angelino gibi ileride kalma durumu olabilir - bu takım sorunu kşişisel değil.

"Bu çocuktan olacak" beklentim epey var.

Dakika 88' , umutlar tükeniyor... İleri şişirilen topu Vinisyus indiriyor Köhköh yerden seken topa gelişine vuruyor ve top ağlarla buluşuyor, 1-0.

en önemlisi önünde zaha ya da kerem farketmez kim oynarsa ikili oyunu zorlamalı (zaha biraz şahsi gerçi ama genede...)

icardi'yi bir bek olarak ekstra hücumcu olarak net besleyebilir genel anlamda.

yapıştırdığın asist ya da gol olsun aslan parçası

Artık zaha dan bir patlama bekliyorum inşallah kohn ile iyi bir ikili olup rakiplerin sağ kanatlarini felç ederler

Geri
Üst Alt