# Derrick Köhn

Köhnun en büyük artısı atletik güçlü bir oyuncuya benzemesi ..Zaten biraz da yeteneği oyun görüşü olunca bizim ligde tutmama ihtimali yok.. Boeyin gidişiyle düşen atletizmi inşallah BAY ve Köhnun 11e yerleşmesiyle fazlasıyla geri kazanacağız..
Ben hala assignona takıldım bu herif bize gelse neler olurdu merak ediyorum ilk kez kağıt üstünde 2 bekimiz de tam istediğimiz gibi olacaktı..Tabi bu sadece teori gerçekte ne verirlerdi o kısım hep muallak kalacak..

Ben bu yönde pozitif ilerleme katettiğimizi düşünüyordum ama Assignon işi yine çarptı gerçeği yüzümüze.

Balkanlar ve Kuzey’dekileri ikna edebiliyoruz işte en fazla. Boey’in başarısının bize bağlanmadığının kanıtı gibi oldu.
Bu işi sürekliye bağlamadığımız sürece , orada bir köy var uzakta pozisyonundayız. Şimdi tercih olan 2 yer İngiltere ve Türkiye. Assignon'da birde bonservis olayı çok yüklü idi .Böyle bir riske girmek ne kadar mantıklı .Henüz Zaniolo tarzına biz alışık değiliz.15-20 lere alıp 50-60 lar bandı için çok fırın ekmek yememiz birde vitrini ona göre dizayn etmemiz çok zaman alacaktır. Yaşlı oyuncuların son durağı cennetinden çıkıp genç oyuncuları parlatma cilalatma devrine bir evrilebilsek 2 gömlek üste çıkmış olacağız inşallah. Umarım önümüzdeki yaz transfer döneminde de üzerine koya koya gideriz. Hala sağbek , 8 numara , iyi bir kanat , yedek golcü , iyi bir 10 numara ilanımız yayında:)

Şu adamı Avrupa Ligi'ne yazdırabilseydik, şansımız %10 daha fazla olurdu.

Saçma sapan kurallar yüzünden almanya ikinci liginden gelen oyuncumuz uefa maçlarımız da oynayamıyor.

Bu kuralları kim belirliyorsa aklına tüküreyim

Köhnun en büyük artısı atletik güçlü bir oyuncuya benzemesi ..Zaten biraz da yeteneği oyun görüşü olunca bizim ligde tutmama ihtimali yok.. Boeyin gidişiyle düşen atletizmi inşallah BAY ve Köhnun 11e yerleşmesiyle fazlasıyla geri kazanacağız..
Ben hala assignona takıldım bu herif bize gelse neler olurdu merak ediyorum ilk kez kağıt üstünde 2 bekimiz de tam istediğimiz gibi olacaktı..Tabi bu sadece teori gerçekte ne verirlerdi o kısım hep muallak kalacak..
Yazin goruruz. Aurier gidecek ve yeni sag bek bakacagiz.

2 gun erken gelseydın nolurdu kardes

kadrosuna yetiştirilememesinin sebebi, okan hocanın ilk tercih olarak istediğini defalarca belirttiği rashica'yı alamama sebebimizle aynıdır. evet, orada yaptığımız pazarlıkla 200 bin fazla gösterip kulübü kurtardık.
Adama çokta cash paraya satmadılar yav olay pazarlık falan değil.
Adamı satmak istemediler sonralardan bize düştü zaten o zamana kadar bir takım işler çözülmeliydi. Hocadaki oyun kırabün bek sevdasıyla uzadı bu süreç. İtalyanların peşine düştük ilk sonra Fransa’da baktık en son da buraya geldik.

Bir mac gorduk o da Agucu karsisinda. Nedir ne degildir pek bilmiyoz ama yine de Prag karsisinda oynatabilseydik keske.

Bir mac gorduk o da Agucu karsisinda. Nedir ne degildir pek bilmiyoz ama yine de Prag karsisinda oynatabilseydik keske.
İlk maçı olmasından dolayı tedirginliği olabilir bazı pozisyonlarda biraz çekimser kaldı ama genele bakınca çok büyük katkı verdi 1 asisti güme gitti 1 gole de yaklaştı.

Prag karşısında olsa Preciado o kadar üstünlük kuramazdı 1'e 1'de omuz omuza çarpışır rakibi yıldırabilirdi.

İlk maçı olmasından dolayı tedirginliği olabilir bazı pozisyonlarda biraz çekimser kaldı ama genele bakınca çok büyük katkı verdi 1 asisti güme gitti 1 gole de yaklaştı.

Prag karşısında olsa Preciado o kadar üstünlük kuramazdı 1'e 1'de omuz omuza çarpışır rakibi yıldırabilirdi.
Ya adam her ataginda Berkan'in fersah feraah otesinde oldugu gibi defansta da gorevini yapti. Kohn de aynen ileri geri yapabilirdi en azindan adamin onunde dururdu, arkasinda kalmazdi.

Kendisi yine izleyecek olmak iyi gelecek takım o kadar beksiz oynadı ki normal bek görünce insan mutlu oluyor. Yarın kendisinden gol ya da asist olarak skor katkısı bekliyorum.

İyi performans + güçlü PR ile yazın milli takım şansı doğar mı Köhn'e? O rotasyonda eksiği var Almanya'nın sanki.

Bu listede o kadar da şanssız olduğunu düşünmüyorum. Yeter ki istikrarlı performans versin.

Screenshot Capture - 2024-02-25 - 23-50-25.png

Bu listede o kadar da şanssız olduğunu düşünmüyorum. Yeter ki istikrarlı performans versin.

Ekli dosyayı görüntüle 236081
Olabilir. Nagelsmann + Sandro Wagner ikilisi yeniliklere açıklar bence.

Listede 2.sırada yer alan Netz'i bizim Gladbach'tan iyi biliyorum. Ümit Milli Takımlarda oynasa da A takımda yer alacak kaliteden epey uzak.

Stuttgart'lı Mittelstädt çağrılabilir, Stuttgart'tan bir iki oyuncu mutlaka çağrılır bu sezonki müthiş performanslarından sonra. Deniz Undav'ın yeri garanti gibi mesela.

Geri
Üst Alt