# Derrick Köhn

Olabilir. Nagelsmann + Sandro Wagner ikilisi yeniliklere açıklar bence.

Listede 2.sırada yer alan Netz'i bizim Gladbach'tan iyi biliyorum. Ümit Milli Takımlarda oynasa da A takımda yer alacak kaliteden epey uzak.

Stuttgart'lı Mittelstädt çağrılabilir, Stuttgart'tan bir iki oyuncu mutlaka çağrılır bu sezonki müthiş performanslarından sonra. Deniz Undav'ın yeri garanti gibi mesela.
Avrupa'ya yazdırabilseydik belki de Prag'ı geçecektik ve hızlı piyasa yapmasının önünü açmış olacaktık.

Yarın bakalım ağzımıza bir parmak bal mı çaldı, yoksa şampiyonluk yolunda katkısı büyük mü olacak göreceğiz.

tete efendı herifin asistini yedi

Pek bir numarasini gormedik ama takimla biraz daha zaman gecirmesi gerekiyor yabancilik cekiyor hala

Golde çok bi şey denemez havan topu gibi arka direğe düşen ortalarda hücumcular hep avantajlıdır Muslera altyapı kalecisi hatası yaptı

Baya iyi oynuyor hele Erdoğan'ın topu tutmak için göt koyduğu yerde zıplayıp yarım vole uzaklaştırma müdahalesi efsaneydi

Torreira'nın enfes pasını daha iyi dürtmeliydi

Yediğimiz golün öncesinde 70m geri koştuğu için biraz uyumuş sanırım ama o dakikalarda çok baskı yediğimiz için bir şey diyemiyorum.

Ben kendisini ofansif anlamda çok beğendim. Boey'den daha iyi orta açıyor. Fiziği iyi. Nagatomo'dan sonra iyi içime sinen bir sol bek oldu sonunda.

Golde hata Muslera'nın bence onun dışında gayet iyi oynuyor aslında hele bu akşamki takım içinde

golde bence pek suçu yok muslera alır diye kademeyi bıraktı

teteye sezonun asistini yaptı adam atamadı. geçen maçta asist yapmıştı

Bi an kendini atti zannettim. Karakterli cocukmus. Aferin lan sana.

Yeaaah be deli dana maşallah. Ulan bir tane de hızlı forvetimiz olaydı.

Geri
Üst Alt