# Derrick Köhn

Önündeki adama pas atamıyor illa rakibin bacak arasından atmaya çalışıyor. Golden öncede boş durma gitti frede çarptırdı neredeyse gol olacaktı. Ama bi salaklık yapıp golü yedirdi ve rahatladı.

Hücumcu bek çok bariz adamın 3-4 ayda defansif yönünü geliştirmesini beklemek hayalcilik olur bence ısrar edilmeli bu sezon diğer beklerimiz bundan çok daha kötüydü
hücumu da çok iyi değil ki. barış bundan iyiydi sol bekte bu arada

Şaban gibi top oynuyor, avellikleri bırakıp büyük takım oyuncusu olduğunu unutmamalı

Kötü değildi o kadar da çıkınca daha kötü oynadık çizgiye inme ihtimalimiz de gitti .

Bu sezon Transfer rezilliği yaşandı resmen..
Ona rağmen bu kadar seri yapmak inanılmaz.
Öyle rezil bir lig ki derbiyide gördük.

Ama şu mert denen namussuz başda olmak üzere bunları sevindirdiniz yaa yazık..

Bu adamın kalitesi belli.
Öyle iş bilmezlik varki transferde sırf almak işin aldıkları bir adam..Neden ikinci ligde takıldığı belli oldu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

400 bin euro maaşa oynayan adama uzun analiz kasmaya lüzum yok. Sivas maçı hücum performansı iyiydi fakat onun dışında eleştiriler haklı. Boey'de Trezeguet karşısında rezil olmuştu oradan 30 milyona transfer yaptı tabi bu arkadaşın yaşı bir tık fazla ne olur bilemiyorum.

Şöyle bir şey var. Maçın son dakikalarında içeride 5-6 tane hücumcu var. Sol bek Köhn yerine Berkan oynuyor.

Asıl bindirmeye, sıfıra inmeye, denge bozmaya ihtiyacın olduğu anlarda adam kenarda.

O yüzden Okan’dan başka kimseye kızamıyorum bu maç

En azından atlet,angelino malı gibi defansta zafiyet oluşturmasın dedik herif adekugbeden beter çıktı

Seneye şl de mlde bunu bayıltırlar elek ederler bizi

Uzun yazmaya gerek yok derhal yollar ayrılmalı kontenjan harcanacak biri değil

Haftalar dır söylüyorum bu adam topçu değil diye Anadolu takim topçusu iyi bir yedek olur ama as topçu olmaz

Birde şu var Okan buruk saçma sapan birsey oynatıyor angelino kazimcan kim oynarsa oynasın orda sorun oluyor çünkü taktik 3 6 1

Köhne git yarı sahaya diyor eee adam gidiyor geriye nasıl dönsün dönemiyor herkes boey değil ki

Bu kohnun kötü topçu olduğu gerçeğini değiştirmez King ile olan pozisyonunda yaptığı aptal müdahale yi PTT ligi topçusu yapmaz adam gibi savunması olan bek alacaksın

Üst düzey maçlara Köhn ile çıkmak intihar olur ve bizi başarıya götürmez, seneye Ocak'ta yine sol bek ararız. Epey yetersiz bir oyuncu. Atletizmi çok iyi ama oyunu bilmiyor. İleride kalınca dalıp gidiyor, Adana'nın bulduğu tüm pozisyonlar bizim solumuzdan gelişti çünkü alanı kaplayamayan, ilk baskıda geç kalan ve geç kaldıktan sonra dalıp giden bir adam. Benim Köhn için son ve değişmeyecek görüşüm bu elbette şerh düşen olacaktır lakin sonucu zaman gösterecektir.

Sonucu herkes görmüştür diye düşünüyorum. Uğur Çiftçi'nin daha hızlı ve çabuğu ama aynı zamanda bir çok konuda gerisinde olan bir oyuncu.

25 yaş bir oyuncu için geç bir yaş hala Bundesliga II'de isen bir durup düşünmek lazımdı.

Çok fazla fevri yorum yazmayın sonra alıntılanırsınız.

Yazin iki tane bek bulmamız lazım bakalim nasıl bulucaz

Geri
Üst Alt