# Derrick Köhn

İlk geldiğinde biraz iyiydi lakin bundan bize bek olmaz. Şampiyonlar liginde duman olur. Kademe bilmeyen bek mi olur.

Valla çok kötüydü ama devre arasında bu fiyata bundan iyisini almak mümkün değildi ve ben hala gönder gitsin diyenlerin çok erkenci davrandığı kanaatindeyim

Belki orada da kiralık bir çözüm arayıp yazın daha doğru ismi bulmaya çalışmak daha iyi olurdu ama gelinen noktada Köhn'ü fazla zarar etmeden elden çıkarıp yerine daha net birini bulabilir miyiz hiç emin değilim. Ayrıca hep inandığım gibi takım yeterince iyi olursa kendisinin zaafları daha az görünür hale gelecektir

Yine de 12. yabancı kontenjanını ikinci bir sol beke harcamak isteyebiliriz, keza arkasına sağlam bir yerli lazım ve akla Yasin Özcan'dan başka kimse gelmiyor, o da maalesef bekten çok stoper olmaya uygun görüntüde

Geldiğinde beğenmemiştim geldiğinden çok daha kötü durumda.
Defansı vasatın altında hücumu vasat.

King'in önündeki topa yapmaya çalıştığı müdahale Kazımcan'ı hatırlattı. Aslında defansları benziyor. İkisinin de defansı yok.

CL için yetersiz olduğuna emindim fakat lig için bile şüphe ettiriyor son maçlarında.

İlk geldiğinde biraz iyiydi lakin bundan bize bek olmaz. Şampiyonlar liginde duman olur. Kademe bilmeyen bek mi olur.
Iyi olsaydi o yaslarda 2. lig de kalmaz bundesligadan agninda alan olurdu zaten. Hangi oyuncumuz olursa olsun kötülemegi pek sevmem ama hep derim, bir oyuncu ilk ciktigi macta kendini belli eder ve ya en gec ikinci macta belli olur, ama bu bahsettigim 17-18 yaslardaki gencler degil. Onlarda biraz zamanla belli oluyor ama az cok kestirebiliyorsun olurmu olmazmi diye.

Olum önce saçma bir faul yaptın sonra kornerde auta giden topa asist yaptin nedesem bilemedim

Olm o topu nasıl kale içine çevirmeyi başardın la? Fiziksel ve defansif olarak kendini geliştirmezse Galatasaray 11 oyuncusu olamaz gibi duruyor

Iyi olsaydi o yaslarda 2. lig de kalmaz bundesligadan agninda alan olurdu zaten. Hangi oyuncumuz olursa olsun kötülemegi pek sevmem ama hep derim, bir oyuncu ilk ciktigi macta kendini belli eder ve ya en gec ikinci macta belli olur, ama bu bahsettigim 17-18 yaslardaki gencler degil. Onlarda biraz zamanla belli oluyor ama az cok kestirebiliyorsun olurmu olmazmi diye.
Bekleri Fransa'dan alacaksın. Tempolu fizikli bekler her daim iş yapıyor bizde.

Angelinho da kötüydü ama bu daha kötü. Ne defans var ne hücum. Ayak solak ama ne orta açabiliyor ne de şut atabiliyor.
Yine boş bir transfer.

Ben hala oyle cok gommek istemiyorum. O pozisyonda (gol olan) iki hatta uc fenevli bostu misal. Nerede digerleri ? Kohn baya birkac pozisyonda net sicti ve sivadi ancak maliyet ve sartlar goz onune alininca, lig icin isimizi gorur. CL icin yeterli mi sorusunu sadece Kohn icin sorarsak asil o zaman hataya duseriz. Bu takimin suanda ortasahasinda 1, forvetinde 1, kanatlarinda 1 hadi 2 defansinda ise 1 oyuncu disinda CL seviyesinde isim yok. Kalemiz garanti ancak yedeksiz garanti diyelim.

Onceki gun farkli bir baslikta yazisiyorduk bir renkdasimla, ben Yildiz oyuncu hala gerekli derken bunu diyordum iste. Bu takimin CL icin net 2 isme ihtiyaci var. Yildiz derken de ici gecmis olmasi gerekmiyor.

Şu konuyu yok edemiyor muyuz yav. Aklıma geldikçe deliriyorum.

Geri
Üst Alt