# Derrick Köhn

Büyük rezil oynadı. Senelerce unutulmayacak bir rezalet performans sergiledi. Öyle böyle değildi. Böyle bir rezalet görmedim ben.

Adama basma diye bir şey yok bunun her maç soldan atak yedik. Emre Taşdemir bile bazen katkı veriyordu. Bu sadece bir maçta gol attı.

Takımın en iyi bek oyuncusunu hatta en iyi oyuncusunu 35 milyon avroya satıp bu vitaminsizi alan yönetime tebrikler. Devre arası adam gibi sağ bek, sol bek ve 8 numara alınsaydı eğer farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Bir kaç pozisyonda da bomboş durumdaki Barış’a pas vermek yerine saçma sapan top sürüp kaybetti. Geldiğinde umutluydum ama son hali fiyasko malesef. Yazın takımla çalışınca fiziği vs toparlar ama bazı temel şeyleri yapamıyor oluşu büyük sıkıntı. Üstelik 25 yaşında yani genç de sayılmaz.

2. yarı kinge yaptığı bir faul var büyük rezalet. Yahu bir bek oyuncusu top kapmayı bu kadar mı beceremez? Topa doğru ayağını sokup ya takım arkadaşına ya da tehlikesiz bölgeye doğru ittireceksin bu kadar temel savunma hareketlerini dahi yapamadı dün.

tam 3-4-3 oyuncusu. 4 lü defanta folloş olur her zaman hele birde bekine yardım etmeyen kanat ve kağnı arabası gibi bir orta sahanız varsa.

boeyden kendi adıma ağzım yandı

erken yorum yapmak istemiyorum

ama çok çalışması gerektiği açık

Birkaç maçtır zaten kafamda şüpheler vardı ama bu çocukla olmayacak abi. Bizim iki beke de şüphe bırakmayacak çok çok sağlam adamlar lazım.

Yav arka direğe yapışık durmak yerine dışarıda bekleyip kaleye doğru koşmanın izahı nedir auta giden topu zorla kaleye soktu. Direkte dursa top olduğu gibi çıkacak ya da biri vurdu diyelim cepheden karşılayabilecek.

Geçen yediğimiz kornerden gol de o son direkte bekledi golü izledi.Orda durmanın anlamı yok anla artık

O saçma sapan gelişine şutlarına bir son vermezse ıslıklanmaya başlayacak, kendini Roberto Carlos falan sanıyor da deli deli gelen topa vurmak diye bir fantezi yok, kontrol bile etmiyor neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim.

Şampiyonlar ligi başlayınca herkes yetersiz olduğunu daha da iyi anlayacak. Umarım oraya bir takviye yapılır.

Ben hala aşırı gömmek istemiyorum da menajerlik şirketi Kaan ayhan ve Demirbayla aynı, scout transferinden ziyade tavsiye üzerine mi alındı diye düşündürüyor biraz. Geldiğinde daha iyiydi sanki gittikçe geriye gidiyor.

Sanki 48 saattir yolda olan kamyon şoförü gibi arada uyuyor. Bu konsantrasyon kayıpları yüzünden dünde golü yedik.

Geri
Üst Alt